Hubungi Lanun

5 komen disini yer..
Hubungi Lanun di lanunsepet@gmail.com

5 komen disini yer..:

Anonymous said...

saya tnya,saya sakit dada dan tekak seta batuk tp berkahak cuma sakit tekak,ada ka itu salah satu simptom kencing tikus..apa ka efect pada wanita mngndung jika terkena jankitan kncing tikus ni..

LaNuNsepet said...

susah saya nak jawab tu, bukan org bertauliah. sebaiknya pergi lah jumpa doktor.. dan banyakkan makan makan yg berkhasiat n minum air selalu k.

Anonymous said...


Bro jom join aku.serius buat duit di internet.asalkan ada paypal akaun.Bila dah join aku guide cam mana nk dpt more extra income.

http://www.clixsense.com/?3282904

Anonymous said...

Menjana pendapatan yang lumayan dengan menyertai:-

Wadiah Trading 2015
Plan Forex :
Modal minimum RM50
Pulangan setiap minggu sebanyak 5%
tempoh pulangan setiap minggu selama 24 minggu (6 bulan)
Plan CFD:
Modal minimum RM3000
Pulangan setiap minggu sebanyak 7%
tempoh pulangan setiap minggu selama 24 minggu (6 bulan)
Withdraw :
Terus ke bank dalam 24 jam sahaja.
Tiada admin fee
Komisen tajaan:
Level 1 = 10%
Level 2 = 5%
Level 3 = 3%
Level 4 = 2%
boleh daftar disini
https://wadiahtrading.com//index.php?refer=isuhana

Anonymous said...

Wadiah Trading 2015
Plan Forex :
Modal minimum RM50
Pulangan setiap minggu sebanyak 5%
tempoh pulangan setiap minggu selama 24 minggu (6 bulan)
Plan CFD:
Modal minimum RM3000
Pulangan setiap minggu sebanyak 7%
tempoh pulangan setiap minggu selama 24 minggu (6 bulan)
Withdraw :
Terus ke bank dalam 24 jam sahaja.
Tiada admin fee
Komisen tajaan:
Level 1 = 10%
Level 2 = 5%
Level 3 = 3%
Level 4 = 2%
boleh daftar disini
https://wadiahtrading.com//index.php?refer=isuhana