Siapa Lanun?

10 komen disini yer..
Salam...

Terimakasih untuk korang sume.. Sebab sudi datang lawat n baca artikel pada blog kami. Mungkin ada yang tertanya-tanya siapa lanunsepet ni? Camne muke dier? Mana muke dier?
n macam2 lah lg soalan yang ada dalam fikiran korang..

Lanunsepet 
  • Contact Lanun : lanunsepet@gmail.com
  • Lelaki 
  • Lahir Pada September 1985
  • Adik Beradik 8 Orang
Cni aku ceritakan serba ringkas mengenai Blog Lanunsepet ni..

Blog ni lanun create untuk kongsi ssesuatu yang berguna untuk si dia dan kini Lanun kongsi untuk semua. Nama lanunsepet ni asalnya dari satu ikon dalam SMS.. (*_^) smiley ni dikenali sebagai lanun kajai pada suatu masa dulu... Dan dari situlah datangnya lanun sepet, kalu buh lanun kajai macam pelik pulak kan..sebab melibatkan name orang. Jadi disebabkan smiley tu macam sepet jar, lanunsepet jadinyer heheh. 

Ade juga yang kata nama blog ni pelik, tapi tak kurang jugak yang kata sempoi.. jadi apapun lanun malas nak tukar dah.. So, lanunsepet lah namanya..takyah tukaar2 kan.. actually, yang pelik2 ni la orang suke kan.

Artikel dalam lanunsepet ni dah banyak, Mungkin ada yang terlepas artikel2 menarik yang lama2. Korang luangkan masa browse tajuk2 lama sebab memang banyak benda interesting dalam blog ni. Ia bukan mengenai hal2 kehidupan lanun sahaja, tapi lebih dari tu. Satu lagi, harap jasa baik korang, rajin2 la komen artikel yang korang baca, supaya si lanun ni rasa dihargai sket.. Ponat lanun mengeditnyer, jadi komenlah yer..

Perhatian pada sesetengah artikel, ada artikel yang sensitif n berbau politik..Jadi,apa sahaja yang lanun tulis mungkin ada kesilapan atau membuat anda tidak selesa.. jadi lanun mohon maaf dan artikel tersebut hanya pendapat peribadi lanun.. Ia sekadar maklumat yang lanun hendak kongsi bersama anda.

Teruskan support Lanunsepet, Support Penaja kami di banner atas sekali, klik2 iklan... Untuk anda,Kami terbuka untuk kritikan dan komen supaya kami boleh lebih hebat dalam dunia blog ni..

Keep surfing... :-)  from Lanun n CoklatUngu

He3.. Kalau sudi.. Jangan luper amik buah tangan dari Lanun ni yer.. :-)



10 komen disini yer..:

fioxphrofile said...

hhehe..
bubuh je lanunkajai.. unik dan best..

tp papehal lanunsepet tetap jadi pujaan ramai.. ehhee

acik amalina said...

wah..siap ada buah tgn lagi...tp xnak amik..ha33

erm..simple blog..suke sgt32x...

LilyGrynn said...

Oh, Lanun! Muda belia lagi ngopanya. Akak tgh sibuk teropong sana sini terjumpa pulak kapal lanun kat perairan. Singgah jap nak tgok keadaan kapal. Suka Akak baca kalau byk info yg boleh kongsi bersama!

sunglasses said...

lanun best

[SyAriFaRadHiyA] said...

disebabkan encik lanun dah state, "ponat2 lanun edit, jadi komen lah yer.."
jadi saya komen la di sini, setelah mbaca beberapa entry..

hmm..best2. lanun ni sempoi..tp masih menjaga adab dan sopan..[setakat yg saya baca la]..best2.. (*_^)

JustMieLa said...

Salam.. ngah cari info berkenaan solat Jamak n Qasar, makanya terjumpalah blog en lanun nie.. ingatkan member sendiri sbb dr sekolah nicknamenye 'lanun tepet' tapi ikut info confirm bukan.. Nway, thanks for sharing and keep it up!(^^)v

mankuchai said...

simple dan sempoi header blog ni..

kak tie said...

suka sgt2 mana2 artikel dr lanun sepet. tq

nazra said...

lanun ni ingat kat monkey d luffy ja :D

nurrul ain yatim mustafa said...

simple tp best..(*_^)