Link Generator

5 komen disini yer..
ANDA DAH GUNA TOOLS INI? LANUN HARAP KALAU DAH GUNA SILA TINGGALKAN KOMEN, TAKPUN SEKADAR "TQ", BOLEH LANUN SURVEY, SAPA YANG DAH GUNA

Salam..
Lanun nak share satu tools ni yang simple, macam mana korang hasilkan HTML hyperlink script ke laman web yang dikehendaki. Ok, ada banyak cara sebenarnya antara dengan menggunakan HTML Link generator dibawah.

1. Masukkan link yang korang nak. cth.. link blog korang, n pastikan ada http://
2. Nama link tu cth.. cerita gempak ! klik sini !
3. Klik Jana Kod untuk dapatkan html code.
4. Copy n Paste where u want.. yeah.. 

URL Post:
Nama Link:

  
Kod HTML link, Copy&Paste dimana saja korang nak:

Software ini bukan Lanun yang bangunkan, ada blog mat saleh mana ntah yang buat, tapi Lanun tak ingat dah address dia ha3.. sorry Dude.

5 komen disini yer..:

NURUL NISYA said...

thanx lanun

Nor Iman said...

cari2 tutorial,ter masuk kat blog lanun ni,da dapt apa yg di cari,thanks la,,,memang bestpun blog lanun ni,he he.

Cebisanku Lavigne said...

Pemudah cara. Mekasih dengan tool nye. ^^, Selalu wat manual aje.

panas media said...

thanks beb!

Anonymous said...

Bro jom join aku.serius buat duit di internet.asalkan ada paypal akaun.Bila dah join aku guide cam mana nk dpt more extra income.jgn risau tak perlu langsung invest apa2 walau satu sen sekalipun.

http://www.clixsense.com/?3282904