14 June 2012

Hebat! 1 Kali Tumbuk 10 Orang Tumbang


Salam... dahsyat.. mmg dahsyat.. ini kehebatan tumbukan maut, ha3. 1 kali tumbuk 10 orang itu boleh tumbang punya. Lanun amik ni di Carigold Forum, n gambar ni diambil dari sedutan filem / drama tamil.

Rasanya semua orang pun tahu macam mana kehebatan hero filem tamil, lombat terbalik, tumbuk sampai terpelanting, tembak tak kena dan macam macam lagi. Tapi Lanun sendiri minat dengan filem tamil ni sebab penceritaan mereka menghiburkan he3..lebih lebih cerita pasal masyarakat dan orang orang susah.
Blog Widget by LinkWithin

2 komen disini yer..:

nuargto said...

Salam..

Bro,

Lama dah tak update blog.. Rasa "rindu" nak baca cerita-cerita terbaru dekat blog melanun ni..

Bila tengok sedutan film ni teringat dekat public speeking yang kawan aku buat masa induksi.. bertajuk "Ada apa dengan filem tamil"..

Itulah yang "ada dengan filem tamil".. ;)

LaNuNsepet said...

he3.. yer nuar..
ngah kursus cidos ni, sambil2..

mmg lama dah tak melanun ni..
tak bapa nak ada idea.

hehehehe