17 June 2013

Perniagaan Internet Yang Terbaik?


Salam...

Kehidupan bekeluarga sememangnya banyak cabarannya. Salah satu cabaran yang besar adalah menguruskan perbelanjaan keluarga. Tambah pulak duduk di Sarawak ni, duit banyak habis dekat tiket jer. Apa boleh buat kan? Jadi Lanun dah nekad nak cari job yang boleh tambah pendapatan Lanun. Lepas duit tiket pun jadi lah hehehehe...

Belek belek, fikir fikir... Facebook lah platform yang sesuai dan mudah nak start berniaga. nak harap blog Lanun ni.. slow la earning dia, macammmm siput. Jadi terpaksa buat research sket, cari produk ape nak jual yang boleh generate income yang lumayan untuk beginner macam Lanun ni.. 

Ya Allah mudahkan lah urusan hamba mu ini.. demi keluarga ku.. 
Blog Widget by LinkWithin

5 komen disini yer..:

Muhamad anuar Marsib said...

banyak sumber pendapatan melalui internet yang boleh dilaksanakan...

Untuk maklumat lanjut boleh semak dekat blog Coretan Anuar, Blog Discount hari2 dan Fanpage Discount Hari2..

ZBI said...

Terimakasih anuar :) mmg ngah mencari... nnt aku cek.. harap boleh guide aku.

Nora Karim said...

moga sentiasa murah rezeki... usaha yang berterusan akan membuahkan hasil...

eRzA said...

kalau xde modal bole wut dropship je...mmg untung xbesar mane..tp klau rajin insyaAllah pulangan lumayan sbb xperlu keluar modal... :)

Anonymous said...

Saya cdg juga nak buat dropship tapi tak tau mcm mana nak buat mktg la. Lg pun saya ni tak ada basic mktg. So slow sikit