Software Best

8 komen disini yer..
Lanun sediakan beberapa software / aplikasi yang free dan percuma untuk semua pembaca Blog Lanunsepet. Senarai software ini sangat sangat Lanun rekemen untuk korang download.

Easy Image Resizer / Pengubah Saiz Gambar Mudah!!
Aplikasi / Software yang mudah untuk ubah saiz gambar. just right klik dan pilih saiz.

Google Chrome ( Browser Paling Ringan Dan Laju )
Browser yang ringkas dan laju untuk melayari internet.


YahooMessenger Latest version 
Chatting Dengan kawan-kawan.

7 ZIP : seperti Winrar juga.. tapi untuk yang Winrar takleh extrarct.
Combine and extract file, banyak website download movie guna software ini.

Chatting Using GTalk
Office anda tak boleh on YM? Cuba GTalk Ia simple dan ringan. Yang penting ada akaun gmail. Ajak kawan kawan anda join Gmail dan gunakan Gtalk.

Mudah nya edit dengan Photoscape
Software PERCUMA untuk editing gambar yang mudah dan mesra pengguna. Banyak fungsi dan efek yang best best. Ia sesuai sangat bagi blogger yang suka gambar. Tak perlu pening kepala nak edit. Jom try.

8 komen disini yer..:

cikgadis konfiuss said...

omg! best gila!
tQ ya!! hehe

ajibsalwa said...

no prob..........tq

Helmi said...

Aku pn ad wat blog untuk software pirate nie...

Bukan saja software. Tapi penyelesaian untuk masalah.

http: www.doktor-window.bogspot.com

Taye la pape kepada doktor-window

Anonymous said...

Kat blog ni pun ada software,ebook,wallpaper
http://pulundownload.blogspot.com/
semua gerenti free

Anonymous said...

tqvm..

sue the ultraman said...

em...captain???ada xsoftwear utk illustrator???

LaNuNsepet said...

pada sue ultraman :

sori sue, wat masa ni takda :-)

Easy Design said...

Bagus tutorial nya. Lengkap and padat :D
Apa-apa pun, saya suka tengok banner blog ni, comel. Hihi ;)