20 September 2011

Pengkid : Masalah Serius

Salam..
Tadi Lanun baca artikel artikel yang berkaitan dengan Pengkid di Blog Mazidul TV3. sudah lama tenggelam dan tidak mendapat perhatian kebelakangan ni. Bila baca balik artikel artikel lama Mazidul dalam isu ini, Lanun rasa bimbang pada generasi sekarang dan akan datang.

Baca sebagai pengajaran :
  1. Pengakuan Janda dan Pengkid (18SX)
  2. Temubual Teman Wanita Pengkid 
  3. Ulasan Pengkid Membunuh
Lanun nak ingatkan pada semua supaya perhatikanlah kawan perempuan anda, adik perempuan anda, kakak anda yang didapati berisiko menjadi pengkid atau mempunyai hubungan yang "rapat lain macam" dengan Pengkid. Di pihak Lanun sendiri ada cerita Pengkid yang cuba merosakkan rumahtangga kawan Lanun.

Please, jangan ada sesiapa yang cuba nak "back up" Pengkid, bukan soal mereka baik hati atau tidak lakukan jenayah. Tetapi isu disini ialah Pengkid adalah Haram, selagi mana ia berpakaian seperti lelaki dan berperwatakan lelaki maka ia berdosa dan wajib bertaubat apatah lagi jika ia ada hubungan intim dengan sejantina mereka.

Marilah sama sama kembali ke fitrah anda wahai wanita yang indah.. Kebahagian tidak akan anda dapat dengan melawan fitrah dari Ilahi. Sama samalah awasi saudara perempuan anda. Atasi sebelum terlewat.

p/s : Harian metro hari ni pasal Pengkid
Blog Widget by LinkWithin

0 komen disini yer..: