26 September 2011

Sangka Buruk Dengan Iklan Ni..


Salam..
Lanun perasan satu iklan di laman web berita harian online (www.bharian.com.my) yang memberi Lanun perasaan tak sedap hati menyebabkan Lanun bersangka buruk. Iklan itu adalah iklan Meet Your Asian Lady Today. Sebelum ini Lanun perasan iklan serupa tetapi iklan perempuan kulit hitam Afrika.
Iklan ini selalunya ada di laman laman web download dan laman web luar negara, tapi sekarang kat Berita Harian pun ada juga? Lanun dah try klik dan macam tak berapa percaya dengan iklan ni. Ia seperti mempromosikan gadis gadis seksi yang meragukan. Lanun bimbang ia akan membawa kepada maksiat takpun jenayah. Harap Berita Harian pantau iklan yang dipaparkan.

Kalau Lanun salah maaflah.. cuma iklan macam ni meragukan Lanun.
Blog Widget by LinkWithin

0 komen disini yer..: