12 November 2009

Esok Pagi... paper last.... Leganya...

Salam...

Alhamdulillah hari ini lanun n kawan2 sume sihat2 belaka menghadapi musim exam. yang memigrainkan kepala ni. Walaupun hari nak hujan jar sekarang, kadang2 balik exam, pegi exam pun kena hujan, alhamdulillah xda pa, n masih sehat.

Petang tadi selesai lagi satu paper Proses Instrumentation. Besok pulak, 8.30Am paper terakhir subjek robotik. Pas exam tadi sempat jumpa lecturer jap tanya pasal projek PSM, masa kat sana buka lak citer pasal paper Electric drive hari tu, ramai yang dapat terok. Hmm.. ape nasib lanun agaknyer. Lecturer bagi lanun tengok2 tadi, belek2 paper lanun dier tak semak lagi, Debar pulak tengok markah orang lain. Hu3,xpelah.. ape2 pun esok paper last, malas nak fikir paper electric drive tu.

Doakan lanun n kawan2 :-) esok paper last...

Jom kite dgr lagu ni... Syahdu dan menginsafkan...





* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

5 komen disini yer..:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

pojek PMS ke ko yg PMS?
hahahaaa~~
gud luck k

CoKLaT uNGu said...

PMS ke PSM????
hehe
Wat terbaik last paper ni encik zulkefli yerrrrr....
study2 jgn smpai x tdo...;-)

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam.. :) Gd Luck eah!

lanunsepet said...

PMS??? PSM lar.. projek sarjana muda PSM

lanunsepet said...

thanx coklatungu.... banyak cabaran sem ni...