02 November 2009

PICS : Oh! Teruknyer Bilik Bersepah !!! = Final Exam ???

Salam...

Dah masuk pun minggu final exam kan... Besok Lanun paper 1st,hu3.. Nak cite sket, memang minggu exam ni kita jadi kelam kabut sedikit, nervous, risau n gelabah, dan terkejar-kejar je rasanya. Masa rasa cepat, lebih cepat dari masa lain kan. Tapi sebaliknya kita je yang rasa macam tu, fikiran kita yang berserabut dengan macam2 perasaan tu buat kita rasa seperti masa macam menghimpit jer.. Nak buat keje lain pun macam rasa tak sempat2 pulak.. basuh kain, mengemas, susun barang, basuh motor,blogging he3 dan yang sewaktu dengan nya..

Padahal boleh ja kan? Tenang k.. (tapi jangan la tenang sampai rileks selamber rock je k..he3). Kebetulan korang ngah baca lanun pok-pek pok-pek ni kita santai jap tengok gambar kat bawah ni. Ni kira contoh orang yang betul-betul tak ada masa untuk mengemas, dier sibuk kot gamaknya... Korang jangan la sibuk sampai jadi macam ni k. Teruk.. memang teruk.. Jom Tengok.. Bilik paling bersepah...??












Lanun : MasyaAllah... Ni bukan bersepah ni.. Ni dah tahap tempat sampah ni.. Moral nya, lapang2kan masa anda mengemas time final ni k, walaupun sibuk... tempat kiter tido, tempat kiter study wajib kemas, baru selesa nak rehat dan study. Gud Luck Semua.. lanun doakan kita semua dipermudahkan urusan dan mendapat keputusan yang cemerlang.. InsyaAllah... :-)


* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

15 komen disini yer..:

LaNuNsepet said...

rasenyer tuan rumah ni dah mati lar... banyaknyar puntung rokok...

n satu lagi, lanun rasa scene ini dirancang.. sebab sampah macam sama jar n dikutip dari tongsampah n buh kat bilik ni.. hipotesis Dr Lanun he3..

sharamli said...

kal0 sepah sgt p0n nnt nak study p0n serabut..hu3

hBz said...

ni da macam kena boOm parasit..adehh..

CoKLaT uNGu said...

ni sebenarnye bilik Lanun hujung sem lpas ni.. saje die wat xnak ngaku

chekZu said...

saya bukan nk backup..tp lanun x merokok...cane leh jd bilik die? hehehe

lanunsepet said...

ha3....ni bilik lanun jahat... lanun baik nyer bilik kemas jar..(yer ke??)
tq chekzu atas pembelaan.. he3

CoKLaT uNGu said...

tau lanun x merokok, puntung2 rokok ni die kutip mase wat keje part time dulu..(hehe..adik abg dah mrh..)

AINANAM said...

subahanaallah..bilk ke apa ni....

chekZu said...

huahua...C.U saya dibayar utk ckp sume tu..hahahaha

shakila said...

haha...ni bukan bilik ni cik lanun...agknyer ni bilik yg dgntikn tuk buang smph..hehe...ad0i,ksian tgk puntung r0k0k tu...haha..

CoKLaT uNGu said...

hehe..ewah2 lanun...upah adik yer.....
nak kna denda ni...

LaNuNsepet said...

to shakila : ni tampat sampah bukan bilik dah ni... naper kesian lak kat puntung rokok tu?

to coklatungu : virus semakin tersebar... ha3

chekZu said...

membazir je puntung2 rokok tu~
agak2 leh x recycle jd kotak ke, disposable cutlery ke..xpon brand new cigarette..hehehe

CoKLaT uNGu said...

hehehehe...viruss ?? virus apo lanun?
kreatif chekzu.. x sia2 lanun mengasuh mase kcik2..hahhaha

chekZu said...

ye2..credit to lanun~
mungkin bleh gunakan dlm hidroponik pny projek..tukar nama jadi hidroPANIK!! ahaks~