16 November 2009

Nak Tengok TV : Tengok TV Online Disini

Korang teringin tak tengok saluran-saluran TV yang ada kat astro tak ? Cartoon,Bola, ESPN, HBO, Star Movies,Dragon Ball, Korean Drama and macam-macam lagi lar. Tapi saluran Astro Ria takda lakan. Memang 24hours... Minat??


Berminat? Ni software dier, just select jar channel mane korang nak, so leh download software untuk tengok muvie tu kat sini. The SOPCast

SOPCast Download (klik gambar)

Brothersoft

Takpun, ada satu lagi software TV yang cam best gak, macam2 saluran ade gak. korang leh try TVU Player.

(Klik pada ikon TVU untuk download k :-) )

free download

* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

7 komen disini yer..:

Wai said...

suka TVU, lama dah guna software ni... memang berbaloi...!!
=)

zaiMi said...

aku plak suke sopcast.. buffering laju je.. slalu buat tgk bola la.. hehe

LaNuNsepet said...

guna tvu player leh tgk DBZ 24 hours.... member aku pny suka..

rosma said...

wah de tv lagi...hebat...

niesz said...

really??!!nk try r..xyah susah2 nk g li kan..free lagik..thanx for ur info...

lanunsepet said...

leh3... try lar.. he3..
ia dipanggil p2pTV enjoy...

r0sLiNa said...

thankz 4 info...nie yg best nie...d0k kat asrma p0n dah lih tng0k cite best2...hihihi