26 October 2010

Respon Pada Notis di Pangsapuri Taman Tasik Utama


Salam...
"Tak Takut". Agak agaknya siapa la yang menjawab kat notis ni? Pandai betul menjawab. Notis ni di tampal di Blok tempat Lanun tinggal. Kat sini MBMB melarang penduduk membuat ampaian di tempat tempat yang diberitahu dalam notis.

Masa zaman study dulu, Lanun sendiri pernah buat ampain guna tali antara dua pokok, sekali kena potong dengan penjaga kawasan tu dan dia bagi short note. Pastu kami ikat balik, degil. Sejak tu takda dah orang potong tali tu he3. Tapi sekarang takda dah lar buat stail gitu.
Blog Widget by LinkWithin

5 komen disini yer..:

saya_arief said...

hahaha..owang xtakot pown ngn notis tuu..

LaNuNsepet said...

he3.. tu lar rasa kelakar pun ada..
nnt ade satu lagi lanun nak tunjuk.. papan tanda kat tmpt tgl lanun.

suffer8zine said...

mak ai, slumber je tulis x takot, siot je

Panas!! : http://goo.gl/TOwP

Kazaztan Team said...

notis sebegini mmg tak takot pun...ehehhe...

INTANKUTERPILIH said...

hehehe..mesti budak2 nakal yg buat tu...kelakar plak..