17 April 2011

Ralat Tak Boleh Log In Facebook : Account Unavailable


Salam...
Lanun sejak duduk di oversea ni (sarawak) rajin layan facebook. Lebih lebih lagi dalam proses merancang perkahwinan ni. Setiap perkara kadang terpaksa dilakukan secara online terutama apabila berbincang dengan bakal isteri mengenai majlis.

Pagi tadi leh la pulak facebook Lanun tak boleh log in masuk. Ada ralat keluar nyatakan "Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience." Hu3..tension jugak tak dapat berfacebook he3.

Facebook kata beberapa jam ja "site maintenance".. Ni dah nak separuh hari dah...

AKHIRNYA SELEPAS HAMPIR 12JAM DOWN..DAPAT JUGA BERMUKA BUKU.. Done!!
Blog Widget by LinkWithin

7 komen disini yer..:

FarishNadyaRazumi™ said...

separuh hari? saya pun pnah jadi..saya tutup je dlu..bkak new tab..pas dlm 5 mnit dh leh log in blej..kwn sy pn pna kne..xsngke u smpi spruh ari..

LaNuNsepet said...

yup.. 12jam FB sy takleh log in.. dalam kul 9mlm tu baru ok he3..

aque said...

hurm... sabar2.. heheh

sangat tabesh kalau bende2 mcm ni terjadi..

fara hari tu.. teros off9 sume keh2..

LaNuNsepet said...

he3.. bila dah bese men FB, bila tak dapat.. rasa resah jar.. berantu betoi hehehehe

beeha ben said...

sy tgh xdpt login! waaaaaaaaa

Anonymous said...

Sy pon xdpt log in..
Account temporary unavailable
In order to regain acces to your facebook needs to open a browser.
Apakah ini
Sy da try browser tp xblh gak...
Tlg sy!!!!

Anonymous said...

Dari 8++mlm td smpi skrg
Da nek kaco jiwa!!!!