10 April 2011

Video Ratu Cantik Pondan Nyah Malaysia di Youtube, Siasat segera!

Salam..
Lanun dah tonton video ni sebelum [di blog Mazidul Akmal Sidek 999] disiarkan beritanya di Metro Ahad hari ni. Video ini bertajuk Miss Malaysia Pahang 2010 [yang ni dah di private oleh owner] di Youtube. Tetapi di dalam Metro Ahad ia dikatakan dibuat di Pantai Timur? Hmm.. Lanun ingatkan dia buat di Pahang?

Malaysia = Thailand ?
Dalam video ini dipaparkan nyah nyah meragakan pakaian dan membuat pertandingan ratu cantik, dah macam di Thailand. Tak sangka dalam sibuk pihak berwajib membanteras perkara ini, maksiat sebegini masih berleluasa dengan mengadakan majlis agak grand Lanun lihat. Jika kita tidak banteras maksiat ini pastinya kita mengundang murka Allah pada kita, pemimpin kita dan Bala Allah pasti tak kan terhalang untuk menimpa kita.

Channel Youtube Arezeo? Siasat!
Korang semua boleh jugak lihat video maknyah lain [tak taulah kalau owner dia dah delete] ini di Channel Youtube Arezeo yang memaparkan lebih banyak koleksi video yang lebih dahsyat!!! dan memalukan Malaysia yang "dikatakan" negara majoriti penduduk Islam. Lanun harap pejabat agama menyiasat siapakah pemilik Channel Youtube Arezeo ni yang Lanun tengok menyimpan banyak video event golongan ini.

PERHATIAN : VIDEO ASAL DARI AREZEO TELAH DI DELETE / PRIVATE KAN!!! OLEH PEMILIH CHANNEL AREZEO , video di bawah adalah salinan kedua oleh MovieKita TQ n credit pada beliau sebab buat copy.

Macam macam gimik dalam video ini, yang Lanun lihat direka reka? 
entah betul ke tidak wakil dari wakil dari negeri sekian sekian.
Blog Widget by LinkWithin

4 komen disini yer..:

Pakcik Mail said...

alahai...knp la masih ade perkara mcm ni..yg di tepi jalan ditangkap..yg pro buat majlis grand2 mcm ni x pulak ditangkap...ish mcmana tu?

jaya jr said...

menipu benor pempuan nye bile dengor suare nye..keh3

faris said...

x de pun video 2 alam kat channel youtube arezo tu.

LaNuNsepet said...

maksud Lanun 2 alam tu adalah video pondan lain he3.. 2 alam=tak lelaki tak juga pompuan he3..

maaf la salah paham.

untuk filem 2 alam leh download kat syok.org