26 July 2010

Buat Muka Kartun Anda Sendiri Secara Online...

Korang nak tak blaja cara nak create Avatar? alar yang muka kartun? jadi manga?  Macam Lanun punyer justkhai  n  daus trademark tu... Korang boleh buat semua tu secara online Mudah jer bai, buat, create, customized, pakaikan dengan baju pilihan korang, tukar bentuk mata, pakaikan kopiah, topi , buh janggut dan macam-macam lagi..


Lanun create yang face Lanunsepet tu guna website ni la, jadi pada sesiapa yang nak create manga face / muka kartun anda sendiri boleh ikut step di bawah: 
  1. Masuk website Faceyourmanga.com (pastikan browser anda ade flash plugin)
  2. Klik create > Select Jantina >
  3. Pilih riak muka, pilih aksesori, dan DLL
  4. Selesai edit ? klik finish dan masukkan email anda untuk dptkan image avatar korang.
  5. Kalau xnak guna email, korg just "print skrin" jer lepas selesai edit n paste kat paint.
Blog Widget by LinkWithin

2 komen disini yer..:

zulkbo said...

salam..
menarik ni
nak cuba gak nanti..
thanks info saudara

Humairah'Ainina said...

Nak cuba lr. Hehe