28 July 2010

Santai : Gambar Local Yg Kelakar Buat Korang...

Salam... Lanun mintak maaf sangat sebab lama tak dapat online. Umah sewa Lanun baru jer pasang internet semalam. Balik jer dari kerja tgk dah ada modem dok berkelip kelip, nasib baik kawan ada masa TM datang modem. Kalau tak ada internet, kedai mamak lah jawabnya Lanun bertandang.

Bawah ni Lanun sediakan beberapa gambar kelakar yang boleh santaikan minda kita yang penat dengan macam macam hal. sesekali gelak anda senyum la sket kan.. penawar duka... ok have fun!!
Tengok astro dalam pajero? 


Nak cari Car Park atau Kapak???


Layan bro...


Pondok Polis Sentri kot ni...


Ayam bunuh diri... gantung kaki...


Mungkin pasang dari atas ke bawah kot..spiderman


Lenguh punya pasal.. pejabat mana la ni.. malu Lanun.


Live or Dead man??


Paham tak??


Mangsa dera ibu bapa..


He3.. tu la nak ikut sangat mama g shoping


2 dalam 1


bantal peluk.. 


Pakcik makan jalan...
Blog Widget by LinkWithin

10 komen disini yer..:

zither said...

haha memang tak boleh bla betul..

kapak kereta. LOL , kang kereta dikapak betul2 kang naya je.. -.-''

sweetsal said...

kecik boleh, besar tak boleh...kelakar...hehe

M a W a D D a H said...

memang gambar santai...ngee

suhaisweet said...

Nice friend..visit mine if u free ekh ;D

afiff edogawa said...

kahkahkah.... (gelak guling2....)
mmg xleh blah...

mier@merr said...

haha...tidak menanan..

ice♥ice said...

lawakknya ayammm tuuuhh!!hahaha
gelak xabes neh..hahaha xD

sop said...

koleksi gambar yg best..thx

Jericho said...

Gambar pondok polis tu macam tau jer dekat mana tu.. hehe

Muhammad Burn said...

adoi, lawaknya gambar2 nih... haha