31 July 2010

Trafik Tinggi Tapi Takda Buffered Ads??


Salam...
Lanun bengang dan bengang.. Kenapa sekarang ni Blog Lanunsepet ni susah betul nak dapat buffered. Dulu nak aje dier melekat kat blog Lanun ni sekarang punya la segan. Sejak sejak Lanun slow blogging sebulan lepas terus Lanun tak dapat dapat dah sampai sekarang padahal masa sloww tu pun trafik blog ni still tinggi, unik UV pun tinggi.

So, apa yang tak kena ni?
Blog Widget by LinkWithin

17 komen disini yer..:

Hariz said...

Entahlahh Hehe
mungkin pilih kasih?

New Entry Prof-Hariz
Nuffnang Pilih Kasih

Q said...

nasib kita sama. hwaaaa....

LaNuNsepet said...

aku rase.. nuffnang dah black list ke ape?

cikmin said...

nak dapat buff tak semesti trafik tinggi..percayalah..

LaNuNsepet said...

Lanun percaya sebab dulu blog Lanun, ada 2, yg bese n lemau tu lar dpt buffered..

tp camne ek nak dptkan balik?

iza said...

Salam...

BE skrg ni mmg susah nak dapat. Kadang2 kalau blog bersawang pun boleh dapat BE.
Skrg ni dah ramai blogger yg kejar trafik. Kalau boleh maintain 3-400 UV setiap hari, InsyaAllah dapat kot...hehe....apa2 pun semuanya bergantung pada rezeki.

zulkbo said...

salam..
sabarlah saudaraku
bukan rezeki anda tu
agaknya nuffnang berenti
rehat kejap..

sop said...

sop pun sama.. mmg lama dah x dapat..
tp biar lah.. sop dah tak kesah

nuriz said...

org kata bergantung pada soalan survey yg dijawab..entahle.sy pun terasa gak nuffnang pilih buff kat blog trafik sikit pelik ler.hahaha

encHIx laNDax said...

sabar je la~~hehhehe...nak wat cmne..rezeki x lekat..huhu

LaNuNsepet said...

tu lar.. rezki tak da kan...
betul tu..

tq all my fren :-)

MaryamJamilah said...

same laaaaaaaaaaaa... huuuu~

Helmi said...

Erm.... Aku pn ad wat blog baru.
Meh la lawat kalu ad masalah window. hhtp:www.doktor-window.blogspot.com membantu masalah window anda dengan menyediakan penyelesaian untuk window

iniAKU said...

ape kate ko anta tiket kat nuff lanun
nanti die xplain nape.
aku pon buat cmtu gak dlu..
xlame lepas tu, terus dua buff die bg skaligus.hehe
tapi ade kaitan ke?? -_-"

LaNuNsepet said...

lanun dah htr ticket dah
:-) tgk ape respon doerg nanti :-)

FarHa said...

wahh UV tinggi ek?? sabo je la lanun..traffik sy maintain je 100++ tp tak setinggi masa tgh cuti cecah 400++

tak amik kisah sgt..per 2pon kalau nuff ok dia bg la tuh..dont worry

marina anakcikbob said...

selalu update nuff survey,update la segala2 nye tntg nuff..
pastu kalo iklan mcm xde,copy paste semula..
kalo nak info,lawat dahliajournal.blogspot.com
die salu bagi nuff tutorial..