09 February 2010

Tawaran : Balik Kampung Dengan Tol Percuma....sempena Cuti.

Salam...

Hello semua :-) Hmm..petang ni Lanun ader test subject automation lagi 1,(doakan lanun yer),ni balik umah jap relax2 n sempat lagi blogging he3. Actually Ni lanun nak share kan pada semua yang nak balik kampung cuti CNY chinese new year/tahun baru cina nih, kalu nak tol free / diskaun boleh ikuti syarat dibawah k :

  1. Lebuh Raya Kuala Lumpur-Karak, Lebuh Raya Pantai Timur (Fasa 1) tiada bayaran tol pada 11 Februari dan 15 Februari pukul 11.30 malam hingga 4.30 pagi.
  2. PLUS Expressways pengendali Lebuh Raya Utara-Selatan dan Lebuh Raya Utara-Selatan Hubungan Tengah (Elite) menawarkan diskaun 20 peratus, 12 tengah malam hingga 7 pagi dari 10 hingga 19 Februari.
  3. 15 lebuh raya lagi menawarkan diskaun tol antara lima hingga 20 peratus pada 14 Februari. 10 lebuh raya menawarkan diskaun pada 14 Februari bermula dari pukul 12.01 tengah malam hingga 12 tengah hari.
Lanunsepet : Pada yang naik motor lagi best, tak kira masa/tempat mmg percuma..he3..yang naik bas pulak..abaikan berita ni, patutnyer tambang murah la kan?) Happy Chinese New Year to all chinese reader n all Chinese in malaysia.


* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

3 komen disini yer..:

PenuliS said...

sy tdk melalui tol2 tersebut!ngee~

Aminjohar said...

ooooo....
Selamat bercuti semua. :-)

Selamat memandu.

LaNuNsepet said...

lanun lalu tapi mungkin bukan waktu tu... xpasti lagi..

ape2pun..sape nak balik mane pun. kena hati2..
ingat orang yang tersayang...

jangan laju2..