08 February 2010

Blog lanunsepet.blogspot.com di Google Search Engine !!!

Salam...

Malam tadi Lanun macam biasa, surfing n buat blogwalking like usual, pastu lanun saje lah try search kat google keyword "lanunsepet", oh!, terkejut juge bile tengok "lanunsepet.blogspot.com" dan tersenarai kat search list tu. He3.. bangga pun ada.. ape ek maksud dier? maksud nyer Lanunsepet ni popular la kan? ha3.. yeke... perasan la kot.

Terimakasih kepada semua pengujung blog lanunsepet.blogspot.com, harap korang terus merajinkan diri visit blog nih lagi, apa yang baik kita akan kongsikan sama-sama, info, tips, artikel and berita InsyaAllah. Silent reader pun tak per, leh gak tingkatkan trafik di lanunsepet.blogspot.com ni. Tak lupa jugak pada Nuffnangers lak teruskan kunjugi blog ni and then insyaallah lanun akan balas kunjugan korang jugak k. 


 Lanunsepet : he3..tak sangka betull.. ada lanunsepet kat list search google.. Besok n lusa lanun ada test, pneumatic (isnin), engineering ethics & automation (selasa)...

* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

8 komen disini yer..:

ejaa said...

wohoo lanun da pemes.
huhuhu tahniaahh

'AQILAH said...

lanun dah famous :) good luck

pak dogol said...

salam dari pak dogol..

nak air penerang hati ke lanun?

muahaha!

CoKLaT uNGu said...

:-P :-P
(riak lak pakcik ni..ade yg patah tulang rahang kang...)

LaNuNsepet said...

ejaa : ha3..femes ker? tp stil tak puas hati, sebab byk lagi ilmu2 pasal blog, web n SEO yang lanun tak pandai lg..

Aqilah : tenkiu3..

pak dogol : bleh juger pakdogol, untuk semester lah skali brape gelen nak bawa air tu?

Coklatungu : he3.. :-p naper ek patah tulang rahang? awk puk ek... he3.. lame tak kene puk kan3..

ejaa said...

xpe2.kite dalam proses belajar ag.
hihi saya pun xreti:(
tapi x pemes macam lanun.
saya ade google cik ejaa.
hahahahah zero result.erk.=.=

CoKLaT uNGu said...

:-p :-p puk btol kang....

PenuliS said...

sy undi kamu!hik3..