06 February 2010

Template Baru Untuk Lanunsepet.... Ape view korang??

Salam...

2,3 hari ni lanun dah mula edit satu template blog untuk gantikan template blog Lanunsepet nih. Lanun cukup kenan dengan satu template minima yang dah di modified dijadikan 3 kolum. Jeles ar tengok orang len ader 3 kolum, so lanun nak juge. he3..

Target lanun template baru tu mesti ringan (loading cepat tak banyak guna gambar) n mudah untuk lanun edit skrip dier, Buat mase skrg, lanun ngah modified tu memang "mesra lanun" betul, he3  & tak leceh macam Blue diamond (template lanunsekarang nih,walaupun cun). Nanti dah puas hati dengan template (rujuk lanun testing) tu baru lanun akan gunakan/apply kat  Lanunsepet.

Korang leh bagi pendapat korang pasal template baru ni, tak kisah la pasal aper, cadangan ker ape..warna,design,gambar ker..kat chatbox k. So untuk lihat template cadangan tu klik LINK dibawah :




* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

3 komen disini yer..:

pak dogol said...

salam cip lanun..

kamu mesti ingat bahawa pembacaan selepas head bermula dari kolum pertama..

oleh itu bila menggunakan 3 kolum..

maka kamu kena pastikan kolum pertama dan ketiga tidak berat sehingga menggangu body (main kolum) kamu..

itu je la komen dari pak dogol..

muehehe!

LaNuNsepet said...

owh gtu... ok2.. tq 4 da tips...he3

pak dogol org lame mesti pengalaman byk ni..heh2..

just call me uncle said...

tak rugi kalo ko mint pendapat dari otai blog macam pak dogol nih
pepehal pun terpulang pada citarasa ko..uncle leh tolong carikan kat ko.sebab ada ciri -ciri kelanunan..jap ekkk ( wait seminit )

http://www.pyzam.com/bloggertemplates/category/pirates%20of%20the%20caribbean

cuber link kat atas..uncle rasa ini seswai ngan ko hahah