24 November 2010

Nombor Plate MCA 1 hingga 9999, Siapa bakal pemiliknya? Nombor Plate paling mahal?

Bidaan telah bermula hari ini - Sumber Berita Harian

Salam...
Lanun pernah dah terpikir keadaan ni, dimana bila tiba nombor plate kenderaan MCA. Ape yang Lanun first sekali terbayang adalah, ahli parti MCA Malaysian Chinese Association terutamanya yang loaded loaded akan berlumba lumba membeli nombor plate ini yang jelas melambangkan parti dieorang. 

MCA 1 patutnya dibeli oleh presiden MCA lah kan? MCA 2 pulak timbalan presiden MCA he3, dan seterusnya. Bidaan telah pun bermula, berapalah agaknya harga nombor plate termahal dalam senarai 1 hingga 9999 tu. Jom kita sama sama ikuti nanti.

Ada tak pembeli dari bangsa Cina nak beli plate MCA 4, MCA 44, 444, 4444 ?
Blog Widget by LinkWithin

3 komen disini yer..:

diana said...

diaorang banyak duit..
tambah yng pak2 menteri tu..
gaji pun naik..kan??
kita yang tersepit..

Zaer!! said...

tunggu dan lihat.;p

cik zaza said...

smpai la yg jd pemilik MCA 1..nati..hehe..
ntah2 bkn mereka..mane tau..