06 November 2010

Jadual PC Expo 2010, Jom Usyar! Samakah macam PC Fair Pikom?


Salam...
Hari ini berlansung nya PC Expo hari ke 2 kat Kuala Lumpur ( Mid Valley exhibition center ). Lanun mula mula tahu pasal PC Expo ni kat surat khabar bila ternampak iklannya. Lanun terus tertanya tanya, apakah bezanya dengan PIKOM PC Fair? Mungkin kena pergi dulu baru terjawab kot. Tak pun mungkin beza dari penganjur jer, PC Expo dianjur oleh EventMaster ( Sesawang rasmi ).

Interaksi dgn Penganjur PC Expo? : FB PC Expo [nmpk mcm dieorang rajin layan FB]
Sesawang rasmi PC Expo?http://www.eventmasters.com.my/
Download Plan dan susunan gerai? : Klik "exhibitor" & pilih lokasi 

Konsepnya sama jualan barangan ICT, Digital, Gadget, PC, Notebook dan bla bla.. Jadi bagi sesiapa yang tengah nak cari barang barang PC dan sewaktu dengannya jangan lepaskan peluang untuk survey kat PC Expo k. Mungkin ada promosi yang menarik kat sana nanti. Jadi jangan lepaskan peluang kosongkan poket korang disini ha3..

Lanunsepet : PC Fair sesi II tahun ni dah lepas, ingatkan ada sesi ke III? nampaknya macam takda pun ni dah bulan 11 dah pun. Hmmm.. makin banyak PC Fair.. sama sama untung kan ( customer n consumer) apa salahnya? yang penting hati hati dengan berbelanja jangan membazir!.

Jom Usyar PC Expo di tempat korang? Bila yer?
  1. 29-31 OCT 2010 Stadium Indera Mulia, IPOH
  2. 5-7 NOV 2010 Mid Valley Exhibition Centre, KUALA LUMPUR
  3. 12-14 NOV 2010 Village Mall, SUNGAI PETANI
  4. 19-21 NOV 2010 Berjaya Megamall, KUANTAN
  5. 26-28 NOV 2010 Alor Star Mall, ALOR STAR
  6. 3-5 DEC 2010 Pisa, PENANG
  7. 3-5 DEC 2010 Persada Johor, JOHOR BAHRU
  8. 10-12 DEC 2010 BP Mall, BATU PAHAT
  9. 17-19 DEC 2010 MITC, MELAKA
  10. Sabah dan Sarawak tak mau ka pegi? 
PC Expo akan jejalah beberapa tempat di seluruh negara seperti jadual timetable PC Expo di bawah :

Jadual roadtour PC Expo 2010

PC expo di KL Mid valley [gambar ehsan dari Facebook PC Expo]
Blog Widget by LinkWithin

7 komen disini yer..:

aque said...

wah.. batu pahat bulan doblas.. hehhehe okok.. thanks 4 the sharing en lanun ;)

LaNuNsepet said...

sama2.. Lanun tgu yg melaka.

suffer8zine said...

alamak bulan 11 ni semua jauh2 :P

Terkini : Mati disengat tebuan

mijie said...

mijie pun igt nk g jgk kt midvalley hari ni dngn esok..tp rasa mlas plk..hehe..tgk ar cam ner esok..klu rajin pergi ar.klu mls x pegi..lagipun ada plan lain plk..hehe

hazman aka species1980 said...

Aduss.... ade kat mid valley la pulak....kena pegi nie....

kisahsensasi said...

hurrmmmm... kebetulan kat PWTC pun ade pameran barangan elektronik gak kot....

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...