21 September 2009

Kampung LaNuN ader Wireless.. ???

Salam....

Salam aidilfitri dari lanun dan keluarga di kampung.. Macam mane raya korang sume tahun nie? mesti meriah punyer kan? Jangan lupa untuk kongsikan perayaan korang sume tu kat member2 sume nanti. Pastinya banyak perkara nak diceritakan. Begitu jugak dengan Lanun kat sini. Kalu boleh setiap gambar dan setiap happening nak lanun kongsikan kat blog nie. Tapi baru2 ni seperti lanun penah citer kat post awal raya tu pasal bill broadband yang tak berbayar tu menyebabkan lanun takleh nak online..hu3.. memang sadis..

Tapi hari ini macam satu keajaiban pulak bulan syawal nie...he3.. Lanun dapat tau dari abang ipar lanun bahawa ade satu signal internet sesat yang sampai kat umah ni.. Bila lanun on wireless network, tup.. keluar belkin54g.. memang betul ader signal nie, walau satu bar..tapi speed dier boleh tahan.. Sebab tu lah sekarang lanun boleh update blog nie.. he3.. Alhamdulillah.. baiklah.. kat bawah nie lanun sediakan beberapa screenshot untuk tatapan korang.. Ader pendapat korang, guane signal ni leh sampai?? streamyx orang ker? setahu lanun takdak jiran lanun berinternet.





* Back To Halaman Utama *
Blog Widget by LinkWithin

6 komen disini yer..:

IxoR@ said...

mungkin line tu ada tuannya...

itulah namanya rezeki 'raya'...boleh terus berblogging biarpun di kg!

Cendol Pulut said...

best la ko dpt internet pree.. hehe.. aku skang tkder mood lagi arr nk berblog.. tgh mood rayer.. mengah mkn byk sgt.. heheh.. ikutkan byk mnda nk citer.. tapi nnti arr kot..

bungacahaya said...

Salammm tuan lanun

selamat hari raya

LaNuNsepet said...

salam...

slamat hari raya jugak.. :-)

din3187 said...

haha..lepas tak nak download citer bro?

LaNuNsepet said...

surfing n update blog bleh lar bro.. nak dload..dokleh..selow..