27 September 2009

LaNuN : Seminggu berhari raya...

Salam...

Alhamdulillah, lanun bersama chekzu selamat sampai di Melaka. Bertolak dalam pukul 3.30 dari perak, n Lanun arrive kat MC dalam kul 8.30 gitu malam tadi..

Cuti dah habis...
Bila cuti habis, teringat balik kerja2 yang perlu disiapkan. Bermula lar episod2 yang tertunda kerana raya..he3. banyak report kena submit, projek lagi.. taksilap, test pun banyak pas ni.. Minggu2 pas raya ni pasti menjanjikan keserabutan yang maksima..he3.

Lupakan pasal kerja dulu..
Huuu..Sekejap jar dah seminggu... kita beraya kan. Keseronokan masa beraya masih lagi terbayang..hu3.. tapi nak wat macam mana, cuti dah habis dan kena lar kembali semula dengan study.. Hmm.. lanun masih mood raya lagi nie,sebenarnyer..he3..

Raya sebulan kan.. Jadi mood raya kena lar sebulan..
Pada kawan2 lanun datang la kerumah..kuih raye ader ni.. he3...

Selamat Hari Raya.. :-)



* Back To Halaman Utama *
Blog Widget by LinkWithin

3 komen disini yer..:

niesz said...

pos kan kuih raye tu ek..

Rantong said...

Nice blog. Informative & impressive content.
________________
View Profile: Rantong™

LaNuNsepet said...

he3.. jemput la kerumah.. post2 tiidak akan dilayan he3