03 September 2009

Video & Kontroversi : Kapal Selam Pertama Negara "Scorpene" Sudah Tiba...

Salam....

Malaysia dah ada kapal selam beb..
Akhirnya kapal selam yang 'popular' dari jenis Scorpene ini tiba juga di tanah air walaupun ia sepatutnya telah tiba pada 25 januari lalu.


Ketibaan kapal selam pertama Tentera Laut Diraja Malaysia, KD Tunku Abdul Rahman, di pangkalan KD Sultan Abdul Aziz Shah, di Pulau Indah di Pelabuhan Kelang hari ini disambut oleh Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin yang disertai Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah selaku Kapten Yang Dipertua TLDM, Raja Muda Selangor Tengku Amir Shah, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Menteri Pertahanan Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

KAPAL SELAM PERTAMA NEGARA TIBA PAGI TADIKONTROVERSI KAPAL SELAM SCORPENE


Isu kapal selam - Altantuya - Komisen RM500 juta ini juga digazetkan di Parlimen. Altantuya Sharibuu @ Aminah Abdullah berusaha membawa kapal selam pertama negara hingga mengorbankan nyawa beliau pada Oktober 2006.* Back To Halaman Utama *
Blog Widget by LinkWithin

2 komen disini yer..:

Anonymous said...

kesian kat anuar ni melalak-melalak.... engkau pun 2 x 5 gak. kalau betul engkau nak membela rakyat... dari dulu lagi dah boleh bela. jangan-jangan kalau engkau tak tersingkir dulu... dah habis kebas duit kiri dan kanan; depan dan belakang!

LaNuNsepet said...

video ni gua bubuh sebagai satu pro dan kontra...