06 September 2009

LaNuN & The Gangz Berbuka Pose....

Salam...

Alhamdulillah.. Syukur pada tuhan kita masih sihat arini.. Hari ni dah masuk hari ke 16 kiter berpuase...Waa..cepatnyer mase berlalu.. Maksud nyer HariRaya makin dekat.. PSM pun makin dekat dan jugak nightmare semua orang Final Exam..huu (dah3..stop jap citer pasal study..)

Gnie..Kelmarin.. Lanun n kawan2 dah plannning nak kuar... Nak berbuka puasa same2.. Asalnyer 3 rumah nak g.., tapi yang datang macam 1 rumah jar.. member2 lanun yang lain tak dapat datang sebab ader komitmen masing2..(ayat skema..he3). jadi masa petang tu hanya ader.. Amar,Hifzan,Imranz,faiz,Nabil,Zul,Amin... (mana satu lanun??)

Jom kiter tengok suasana berbuker yang agak kecoh ala kg buah pala tu... he3...



















LANUN : Malam tu..macam ribut ada kilat2... punca dier Flash kamera si imranz..thanx imranz sebab bg gambar2 nie... lawat blog imranz : http://milofloat.blogspot.com

* Back To Halaman Utama *
Blog Widget by LinkWithin

20 komen disini yer..:

LaNuNsepet said...

he3..skali lg..lanun banyak wat typing error..

LaNuNsepet said...

ish2..gambar tu smpi makan tepi sideborder...

imranz said...

tu laa....gmbar tu bsr sngat...
gud job...tp identity aku sebagai milofloat dah terbongkar...

Anonymous said...

ajak pon x ape citer boy..adeh!

Anonymous said...

klu btul2 ikhlas,ajak la btol2 boy..huhu

farah azreen ™ said...

ala..lanun yang tgah makan kuew tiaw ammar tu kan?haha

LaNuNsepet said...

saper anonymous tu? boy ke bai? ha3.. dah ajak la wei....

LaNuNsepet said...

ha3... misteri...

LaNuNsepet said...

misteri yg tak misteri langsung ha3..

LaNuNsepet said...

alamak milofloat..sori2.. aku buh tu cdg nak promote...

dilla said...

hihihi.. nice editing.. kereaktif :P har3

korg mkn kt kedai air buah yg gelas besar tu eyhhh..

rnduuuuunyerrrr ngn mlkkkkkk!!!

terigt zmn bljrrr...

ble dh keje rsa nk bljrrr jeeee...

huwaaaaaaaaaaaaaaa...

:P

LaNuNsepet said...

tak.. yg sri pantai timur.. kedai2 mula2 skali.. skrg dah tukar owner.. dier pun ader gelas besar gak n airbuah gak...
Kalau rindu dtg la balik..hik2 :-p

Nick said...

terimakaseh nabiel sebab blanjer munum aritu...n keropok skali..

nasib baik aku anbik fresh orange.

chendol pulut said...

sebaik gambar aku takder kat sinih.. hehehhe.. tapi aper2 pun thanx nabil sbb blanje minum aritu..

CoKLaT uNGu said...

amboiii diorg tu... makan x ajak kiter.. Sumer Encik nabil blanjer air plak tu.. ish3...x adil

LaNuNsepet said...

tq bangbil..almaklum la nabil dapat bonus...he3

ajak dah..tgu2 coklatungu tak datang...he3

ej@ fAr!zA said...

dowg ni sume bdk2 bek ni..hehe..
nabil..bile nk blnje aku plak..senyap jer kamu skg nih..

Cayril Ikhwan said...

meriah sungguh time berbuke pose tu,,leh cakap2 lagi tuh

imtis said...

Amboi...mesranya korang...
Bila nak open table ag nie
hehehehe

LaNuNsepet said...

mesti mesra...he3.. open table la katakan...
bile lg ek.. boleh di atur lg bro...

submit jer cadangan kat kiteorg...