31 October 2009

Aksi & Posing Maut Lalat Dan Rakan-Rakannya....

Salam....

Final exam makin dekat.. tekanan yang membakar mula menghangatkan suasana.. he3,series tak senang duduk beb. (tapi sempat update blog lagi..he3). Alhamdulillah, Dalam hadapi stress ni ada insan yang memberi semangat :-) dan juga kawan-kawan sama-sama study ngan kite menjadikan tekanan tu terubat sedikit. Selain tu, banyak benda dpt kiter kongsi n tukar-tukar dalam study group ni. Ia satu contoh jemaah, pastinya bergerak dalam jemaah ni banyak hikmahnya.

Actually lanun nak share beberapa gambar ni, nak release tension sket, maklumla semua yang ngah dalam tekanan.. (atau lanun sorg yang tension?) Jom kiter usyar2 pics ni, semua ade 13 gambar, gambar-gambar posing maut yang cam best!!

















* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

14 komen disini yer..:

sharamli said...

c0mel2..dan menggelikan

LaNuNsepet said...

he3.. bangga kaum lalat saudara2 mereka dah maju... lalat lain bila lagi?

MiSyA BuDok PaHanG! said...

GeLimaT....... *-_-!!!

cendol pulut said...

gelimat mat mat mat gila2.. arkkkk... meri mati dipintu.. meri masih di pintu.. arkkk... aper yg au merepek nih...

Triple M said...

sungguh kreatif la org yg bikin keje nih!

niesz said...

hihi..mule2 tgk mmg geli giler..but lame2 mcm syok lak tgk pic nih..siap de lipas lalat tue lagik..nsib baik bkn lipas..lg geli!hehe..

Brilliant Marjan@اداويه said...

sy rimas lalat...huhu..tp tau lalat ada kebaikannya juga..n tau lanun nak release tension..creative gak tgk pic ni...

LaNuNsepet said...

to triple M : mmg kreatif ar dieorg.. mesti mase pembikinan gambar ni..ader yang terpicit sampai pecah perut..kuar isi dier.. wekkkk..

to niesz : pasni ader yang lipas lak kot.. nanti lanun buh untuk niesz tgk.. ha3

to marjan : lalat ni mmg ader rahsia tersembunyi.. sebelah kepaknya ada penawar dan satu lagi racun.. dalam hadis pun ader sebut mengenai perkara ni serta terbukti dengan kajian sains..

boring2 pas stadi, post artikel ni.. ;-) nanti lanun kongsi lagi untuk semua.. :-) thanx 4 komen..

Brilliant Marjan@اداويه said...

yup...saya tau pasal hadith nie..penah dgr..^_*

Eazy Izzuddin said...

creative
tp ade la geli skit
haha
xD

Kembali Berlari said...

Weyh jangan main2 ngan lalat karang kena taun (*_^)

amoi said...

geli jek tgk lalat2 itew! >______________<

lanunsepet said...

he3.. mearik lar.. bukan geli.. tapi bile kuar taik dier mesti kotor kan..

ShawaL said...

hasil kerja yg kreatif.kdg2 leh gk hiburkan hati.