11 June 2011

Advertlets & Nuffnang Berdamping.. He3

Salam...
Kali terakhir Lanun guna Advertlets masa mula mula blogging dulu. Masa tu kecewa betul dengan earning yang sedikit, mana kan tak sedikit nak capai 100unik sehari pun sampai ke ber jam jam blogwalking. Tapi sekarang Alhamdulillah, sebenarnya tak susah nak capai 100unik tu. Tak lama Lanun pakai Advertlets pastu buang.

Jadi hari ni Lanun nak cuba balik, dengan trafik yang "boleh lar" dalam 400unik average sehari Lanun nak tengok bagaimana hasil Advertlets ni boleh bagik. Adakah lumayan? Atau tak selumayan Nuffnang? Lanun amik keputusan ni bukan apa sebab dah 2 hari tak dapat Buffered Earning BE jadi sajalah try he3. Kompem lah pasni status Gliteraty tu bertukar jadi biasa ha3 takpa.

Nak buang Nuffnang terus macam tak patut, Jadi.. pasang dua dualah senang. Kalau tak ok, ber alih balik ke Nuffnang. Hasrat hati nak pakai Innity..tapi dah 3 kali apply tak dapat dapat..dia letak syarat 1000unik sehari woo..mana nak dapat dengan blog kelam kabut Lanun ni. Mungkin next time!

Oklah, Jom kita tunggu dan lihat hasilnya..
Blog Widget by LinkWithin

7 komen disini yer..:

echaRierie said...

orait..nt share hasilnya k..hehe :D

LaNuNsepet said...

ok echa.. nntkan hasilnya he3

tieha ismail said...

jgn pasang dua2...ahahah tieha da pernah buat...bila pasang adverlet, terus status kat nuffnang jadi, non-exclusive member..then tieha buang balik...dalam masa 4 hari akan dapat status gliterati tuh semula...kikiki

LaNuNsepet said...

to tieha
tau dah he3...
takpa :-)
saja nak try.

Redlomo said...

make more money with your blog with http://www.nufftag.com/signup.php?id=redlomo

Jutawan4all said...

make money from u blog with cpm ads network http://www.cpmtag.com/signup.php?id=dollarking

Anonymous said...

make money from u blog with cpm ads network http://www.nufftag.com