08 June 2011

Isu Isteri Pelacur Kelas Pertama & Twitter Makcik Hajjah Sitt


Salam...
Kecoh betul isu "pelacur kelas pertama" sekarang ni, Lanun yakin penggunaan bahasa oleh Dr Rohaya tu agak kurang sesuai menyebabkan ramai yang membidasnya. Pada firasat Lanun, dia sebenar nak maksud kan layanan yang baik kelas pertama pada suami dari seorang isteri. Maafkanlah beliau.

Adakah kita dah lupa pada isu yang lebih kronik? yang lebih kurang ajar? menghina Islam? menghina Nabi dan Allah SWT? Berseronoklah si makcik hajjah sitt alwuzara tu dengan twitter, facebook, blog dan channel youtube nya setiap jam mengeluarkan perkataan maki hamun. Lanun rayu sekali lagi kerajaan sila ambil tindakan pada penghina ini!!

Kenapa takda tindakan???
Blog Widget by LinkWithin

2 komen disini yer..:

SoutulMujahid said...

emm... aku dah tulis dah pasal makcik jahanam nih.

tlg la jgn promote link dia. kita sebenarnye yg tlg promote. adehhh

Al-kisah Blog Seekor Makcik yang Menghina Islam...

LaNuNsepet said...

terimakasih atas komen.. Lanun memang dari awal hari tu dah wat laporan pada SKMM. usaha sekadar yang termampu.

Pendapat Lanun, takpa orang tahu link tu supaya orang sedar bahawa Islam di caci n dimaki. Jadi bangkitlah.