19 June 2011

Hairan dengan Advertlets Earning..

Salam..
Semalam Blog Lanunsepet telah dapat hits yang sangat tinggi dari sebelum ni. Ni merupakan hits paling tertinggi pernah Lanun dapat sejak berblogging. Tapi Lanun hairan, hairan dengan Advertlets Impression system yang seperti tidak sekata dengan trafik Lanun semalam. 

Sepatutnya impression meningkat tapi tak, ia menurun dari yang biasa. Kotak hijau tu impression semalam, pelik!,sebab rendah dari yang biasa walaupun trafik tinggi mencanak semalam. Patutnya impression n earning tinggi semalam.. Advertlet..memang bagi banyak tanda soal dalam otak Lanun.. ????

Klik untuk lebih besauu..

trafik tinggi semalam.. tapi earning Advertlet sket..

Blog Widget by LinkWithin

9 komen disini yer..:

syufaa said...

die tgh demam kot?
huhuhu..

suffer8zine said...

sebab tu den guna advertlets 2 hari je, :P

Advertlets Support said...

Hi saudara,

Earning yang dijanakan bukan berdasarkan trafik sahaja, tapi punca trafik dan juga iklan yang ada pada masa itu. Hanya trafik dari Malaysia dapat menjanakan wang buat masa sekarang.

LaNuNsepet said...

to syufaa :
demam? hehe

to suffer8 :
he3.. tu lar, saje try :-)

to advertlet support :

Lanun rasa.. semalam trafik Lanun dari tempatan / dalam malaysia, sebab keyword semuanya bahasa melayu.

Zil-el-Saif @ The Encik Saif said...

advertlets bukan kira traffik sangat. kalau trafik tinggi tapi tiada iklan dipaparkan kira takde apalah. macam aku punya semalam impression tak sampai pun 10% daripada pageview. padahal minggu lepas hampir 20% apgeview dikira dlm impression...

Zul Fattah said...

habis, mana lagi elok? nuffnang ke adverlets?

Redlomo said...

let try www.nufftag.com

Redlomo said...

let try www.nufftag.com

Jutawan4all said...

make money from u blog with cpm ads network http://www.cpmtag.com/signup.php?id=dollarking