06 May 2011

Laila Mohd Faisal Perangkap Mangsa Melalui Email Part 2


Lanun sambung lagi kisah perangkap email dari Laila Faisal yang banyak digunakan di Internet untuk memerangkap mangsa demi mencapai objektif penjenayah. Antara objektif mereka penyeludupan dadah, perdagangan wanita dan penipuan wang. Banyak kes yang kita telah dengar bagaimana mereka menipu mangsa sehingga menyebabkan orang tak bersalah merengkok dalam penjara.

Hari ini Lanun terima lagi reply dari si Laila Mohd Faisal ni, Dalam email tersebut dia mengatakan yang dia dah jatuh cintalah, sayang lah, dan bla bla yang sah sah memang ayat copy and paste. dalam email tu juga dia mengatakan akan menghantar sesuatu pada Lanun, suprise gift katanya. Adakah ini taktik yang biasa kita dengar tu?

Email 5 : Dia suruh Lanun contact dia tapi Lanun tak call, jadi dia cuba taktik ni.

Honey and only sweetheart , how are you doing today love? baby....it was so wonderful to read your email knowing that you care so much about me....I LOVE YOU SO MUCH honey ....thank you so much for coming into my life......i have never been this happy before.....you are such a wonderful caring lover that i want to be with....Baby...mmmm. .I want to surprise you my

love.....I want to send you a very nice gift as an appreciation for our relationship...to show you how much I love you and how happy you make me.....you are about to receive a wonderful package from me.. dear. .i felt like flying down to Malaysia because every time I read your email....lovely tears stroll down my eyes..........I LOVE YOU SO MUCH BABY

Penipuan Asmara di internet seluruh Dunia (tq pada blog Mazidul) : KLIK SINI [romancescam]
Blog Widget by LinkWithin

5 komen disini yer..:

aque said...

rasenye mcm nie lah kes2 penipuan tu selalu berlaku....

aduhai.. sekarang macam2 tektik penjenayah... rase mcm nak dush2 jew...

Rama2Ungu said...

nk muntah rsnya bc ayat auta tu...terlalu banyak pengulangan perkataan..dan terlampau gedix sngt la pulak...hahahaha

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

ce reply kata dia tipu ke dia jahat ke.. tgk apa dia reply balik.. saya sokmo2 reply marah2.. haha..

M a W a D D a H said...

mcm2 cara diorang buat tuk tipu kita...

jemarioren said...

pehh ayat makan takleh blah. org buta mata hati tu yg jadik keldai bla bla bla..