28 May 2011

Video Kucing Peluk Anaknya Yang Mengigau..

Salam..
Lanun share kan satu video dari Laman Youtube, satu video tunjuk anak kucing dan ibunya ngah tidur berpelukan. Tiba tiba ank kucing ni macam mengigau  (agaknya lar.. he3) bergerak2 tapi mata terpejam. Mak kucing ni yang memang ngah peluk ank dia menambah erat kan lagi pelukan nya bagi seakan akan menenangkan anaknya tu. 

Video ni dah banyak kali jadi Most Viewed Video di banyak negara, dan sekarang mencecah 5 juta paparan dalam masa 3 hari. Pada peminat kucing atau pun peminat benda benda yang comel pastikan korang view video nih. Selamat menonton.

Subhanallah.. Nampak nilai kasih sayang disitu... 
Teringat masa mak kita jaga adik adik kita masa baby.

p/s : Alhamdulillah, Dah tengok video Iwan dangdut yang terbaru?? KLIK SINI 
Blog Widget by LinkWithin

2 komen disini yer..:

ct-kama said...

kekadang haiwan lagi mulia dari manusia sendiri..;((
haish3..comel tol kucing nie...;))

LaNuNsepet said...

he3.. suke tgk anak kucing tu mengigau..