19 September 2010

Kenapa Nuffnang Ads Tak Keluar ? Server Down Ke?

DALAM PUKUL 5PM 19/9 TADI SEMUANYA DAH OK.. HE3
NUFFNANG KENA VIRUS.. HEHEHE.

Salam...
Rasanya nuffnang ngah ada masalah dengan server atau skrip dieorang. Kalau korang perasan iklan nuffnang tak keluar pun, just kotak kosong tanpa apa apa. Hmm.. atau blog Lanun jar gni? Lanun tgk blog lain pun sama jugak nampaknya. No need to risau, earning pun dah slow.. n blogging pun slow.. agak down sedikit pas beberapa perkara terjadi.. Apa punya Lanun lar semangat tak kuat hu3..

p/s : jap lg ok la tu.. nuffnang ngah repair..atau notebook Lanun yang prob??

Blog Widget by LinkWithin

4 komen disini yer..:

eiela said...

a'a betul la lanun,,blog newbie pun cam tu jugak,risau jugak kot2 ade virus ke,,tang smlm lagi rasanya,,

aSmiDar said...

Baru nak buat entry tnya pasal benda ni..
eda pon jd g2 jgk..
dah la risau pasal akaun blog rmai dah yg kena hacker..risau tol..huhu

LaNuNsepet said...

sama la ngan lanun..
ingtkn ada masalah skrip..

kena hack?? sapa kena?
bahaya2...

Anip™ said...

aku pon mempunyai masalah yg same..mybe nuff kot..kotak kosong je kluar kn...