01 September 2010

Nuffnang Buffered Ads LB Celcom Glee Lanunsepet Hanya Bertahan 3 hari...


Salam...
Buffered Ads Lanun Celcom Glee aritu hanya bertahan 3 hari sahaja nampaknya. Hari ni sah buffered tu dah berhenti increase dan tunggu masa jer nak jadi metered earning. Lanun kecewa juga sebab kejap sangat campaign Celcom Glee ni kat blog Lanun..hu3.. tapi apakan daya kan? Semua di tangan pengiklan.

Lanun dalam masa 3 hari tu sedaya upya naikkan trafik demi mendapatkan hasil yang berganda. Maklumlah lama tak dapat buffered he3. So alhamdulillah hasilnya selepas 3 hari Lanun berjaya mengumpul RM 10.43 dan bonus CTR RM2.61. Menjadikan jumlah keseluruhan RM 13.03. Jadilah kan? Buat topup nanti.

Pada Nuffnang, giv me some more... i want LR LB n SS buff he3.
Blog Widget by LinkWithin

6 komen disini yer..:

Sharinginfoz said...

tak apalah nanti ada le yang lain kan

Performance Bulan Ogos

DaHLia said...

ermmm banyak dah tuuuu...
xper, nanti akak suh nuffnang bagi lagi ek...tamoh nanes2..hahaha

marina anakcikbob said...

maybe sebab da smp limit kot..
limit earning tu..

ProfHariz said...

Fuh Bro.. kira okey dah tuhhhh....
Ceq smpai la nie xde BE lagi.. hahaha

Chaon Cornerz said...

bnyak gak tue walaupun 3 hari je.. iklan mahal tue.. =)

fahmi ibrahim said...

lanun ko suruh nuffnang kasi buffered kat aku jugak.