10 September 2010

Salam Lebaran Aidilfitri 1431H dari Blog Lanunsepet...

Salam...
Alhamdulillah akhirnya kita telah selesai menjalani ibadah puasa Ramadhan. Semoga didikan dalam bulan tersebut akan jadi ikutan dalam bulan bulan yang lain. Kini tibalah hari ini, Hari Raya Aidilfitri kembali kepada fitrah

Sempena dengan hari yang indah ini, Lanun mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca pembaca Blog Lanunsepet. Korang memang sangat best. Lanun jugak nak ucapkan selamat hari raya pada Mak dan Ayah Adik Beradik dan semua sanak saudara. Kalian lah kebahagiaan di pagi syawal ini.

Pada semua Lanun minta maaf zahir dan batin sekiranya ada buat salah kecil atau besar, sengaja atau tidak sengaja, depan depan atau belakang belakang Lanun susun sepuluh jari mohon maaf. Teruskan menerjah blog Lanunsepet ok, Lanun sekarang berada di kampung beraya bersama dengan keluarga, korang macam mana pulak? Jangan tak balik kampung sudeyy...

Peringatan Lanun pada semua :
  1. Hati hati di jalan raya
  2. Jaga aurat semasa berhari raya
  3. Jaga solat dalam ziarah ziarah
  4. Mohon maaf pada semua jika berkesempatan
  5. Jaga makan he3.. pada yang dah turun tu..jap je kang naik.
nah amik duit raya dari Lanun, print bape banyak pun takpa..he3..

p/s : Hari Raya hari Jumaat, jadi Solat Jumaat jatuh kepada Sunat?
Blog Widget by LinkWithin

3 komen disini yer..:

Azel Aidin said...

selamat hari raya !
maaf zahir dan batin
andai pernah tersalah kata
sepanjang perkenalan ini



p/s : wet raye nk jgak . ^^ !

Anis izyan Abd Rahman said...

samat raye~~~~

Anip™ said...

camat ari rye...ghhohoho