12 August 2009

Bagi Sesiapa Peminat Buah Apel....

Salam....

Sekiranya korang peminat Apel... suka makan apel... Dan gilakan apel..he3..
Pernah tak test kikis nak tgk lilin dia...Lilin nie memang ada untuk bagi buah ni tahan... kat bawah ada gambar bukti kehadiiran bahan tu..

Gua harap korang KUPASla kulit dia..jangan pg hemtam terus..


Berhati2 dan KUPAS buah2an yang korang nak makan terlebih dahulu...
TENGOK GAMBAR BAWAH....










LANUN : tENGKIU for teguran.. :-)

Blog Widget by LinkWithin

5 komen disini yer..:

Anonymous said...

setahu beta, diorg buh lilin tu nak bg tahan epal.. kan diimport dr oversea..hehe..memg yg jual kat kdai tu x smua baru..

odah_istiara said...

sya pn sependapat ngn Anonymous...
diorg buh lilin 2 meB nk bg than,
bkn menipu...
so, kita kna la pndai...
b4 mkn kupas dlu epal 2...

LaNuNsepet said...

hmm..
thanks sebab perhatian korang..he3
tapi lanun ada bacaan2 sket..sebab bahan yang dieorg guna dari bahan yang meragukan...memang kupas la solution dia..

TQ ALL

LaNuNsepet said...

membasuh air biasa takkan tanggal...

CoKLaT uNGu said...

e'em..memg xkan tanggal kalo x kikis atau kupas..kupas la lbh slamt