10 March 2010

Karnival Kerjaya UTEM.... Carilah Kerja Sebelum Anda Tanam Anggur.... he3

Salam..

9hb dan 10hb UTEM buat satu acara iaitu Karnival Kerjaya UTEM (KKU) yang membawakan company-company yang kini memerlukan tenaga kerja untuk di isi oleh pelajar UTEM. Sesiapa yang berminat boleh dropkan resume anda dan mengisi borang di kaunter syarikat yang anda berminat dan yang bersesuaian dengan kursus anda.


Disitu jugak korang leh dapat khidmat nasihat dan tanya secara direct dengan staff syarikat tu sendiri. nak tanya gaji? nak tanya environment? nak tny ape2 jer.. pun boleh.. jangan lepaskan peluang ni terutama kepada yang semester akhir. Apply lah kejer sekarang sebelum anda tanam anggur.. menganggur daa...

Jom tengok beberapa photoshoot kat sana dibawah [...]


UTEM Universiti Teknikal Malaysia Melaka [http://www.utem.edu.my/]
Karnival Kerjaya Utem Web Rasmi [http://kku.utem.edu.my/]


selingan... he3.. beratur amik undi kelas semalam..

mencari masa depan....

apa minat kita??
dengar cerita dari yg pakar....

syarikat komponen aeronautik n penerbangan...

senyum mendengar... feedback yg baik...

staff sony promote company dieorg...

apa dia bang? 

vice chancellor @ kku utem...

bangunan pusat persatuan pelajar PPP
free training for student... 

FTMK student... fakulti teknologi maklumat

21 days free training with allowance...

daftar jgn tak daftar....

rapidkl... need engineer right now..

more FTMK..

Les Copaque - upin n ipin pun datang... carik budak multimedia Utem yg terkenal dalam dunia internet...













Lanunsepet : tu jer lanun sempat snapp!!... walaupun biasa jer..but it a good effort, ia yang pertama diadakan di kampus baru utem . Gudluck semua yang g interbiu.. :-) . 













Blog Widget by LinkWithin

2 komen disini yer..:

CoKLaT uNGu said...

wah.. nak keje jugak...

LaNuNsepet said...

sila apply pd sy yer cikgu ct.. nak kjer aper?