14 March 2010

Muhlbauer : Lanun & Interview

Salam...

Lanun g interview kat satu company ni haritu, n hari pulak tadi 2nd interview. mesin untuk create mesin buat kad, or ID yang berasaskan RFID, dier jugak ada kaitan dengan security design lebih kurang macam tu lar. Muhlbauer name dier, nak sebut pun tak berapa reti mana yang betul. Company ni company international yang berpusat kat German. Kat malaysia cawangan dia kat Taman Tasik utama, Melaka dekat dengan Cubic factory.

Masa interview haritu banyak juga soalan yang terkantoi nak jawab. Maklumlah , no preparation, terus terjah jer. Moral dier g interview tu study lah dulu k..

Kenal tak Muhlbauer Melaka?? Ni ade photoshoot untuk korang tengok....




Logo Muhlbauer International yang beribu pejabat kat German

Aisya.... capati 1... (ni takda kaitan ngan muhlbauer..)


Muhlbauer Melaka...






kat dalam...


waktu USA, Malaysia n German..



Blog Widget by LinkWithin

13 komen disini yer..:

rin~eirie de' sEcond said...

semoga berjaya dpt kerja kat ctu :)

LaNuNsepet said...

tq to rin eirie.. :-)

ana said...

dapat kan ?...

xscandalx said...

salam bro...ari tu ko interview die tnye ape ek????....sbb aku terpanggil utk g interview kt ctu...kalo ade tips ke bleh bagi..huhuhu

LaNuNsepet said...

dapat.. Alhamdulillah.
Tapi sekarang aku dah tukar kejer kena posting.

tips nya, kena tahu knowledge pasal simbol2 elektronik n cara baca litar..sket2 pun takper.

kalau mekanikal kena la tau baca drwaing mekanikal la kan. :-)

ikut bidang masing2.

Anonymous said...

salam lanun...ape ek soklan die biaser tanya ...die tgk ker result kiter ...lagi satu english sgt turf z?ak ader interview kat saner 14hb/4 nie...email me azrinmacho14@yahoo.com

LaNuNsepet said...

to anynomus :

Lanun dah send di email :-)

nashlin said...

my husband baru je dpt keje kat muhlbauer ni...ok tak keje kat sana?

khairullah saidy said...

Salam alaik.
Saya tertarik untuk apply pekerjaan di sana. Boleh bantu saya apa soalan interview?
Berapa basic d sana ye.
Please, sent kat email saya caro_kann91z@yahoo.com
Thanks a lot

Anonymous said...

Hi,
Saya tgh cr maklumat tentang company nie. terjumpa blog u. Leh bg tips tak? dpt interview process eng kat PNP mchine. email leh.. anatasya88@yahoo.com... ^-^

Fara Fiza said...
This comment has been removed by the author.
Zuhair Razali said...

Assalamualaikum...

nak tahu contoh soalan interview Muhlbauer boleh x?

email saya zuhair.razali@gmail.com

terima kasih..

kimi said...

Salam, bole tolong bagi tips interview kat ctu coz 7/1/2014 saya ada interview kat ctu. lagi 1 tempat nie jalan shift ke? then, bagi contoh soalan skali yer..tq email me: hakimee85@yahoo.com.my
hopefully harap dapat membantu....tq