17 April 2010

Model Terbaru Vios: My Dream Car... Kereta Idaman Lanun... UMW Toyota Vios New Model

Salam..

Terbaru di nuffnang, iklan pasal VIOS new model. Iklan ni betul bakar nafsu membeli Lanun yang sedang mengidamkan sebuah kereta sendiri. Dalam otak ni pk Vios jer. Toyota Vios memang kereta idaman Lanun sejak dulu lagi, "New Vios Desirable" dier punyer motto, maksudnya dikehendaki, keinginan, idaman. Tu lar harap satu hari nanti bila ada rezeki lebih sket, rezeki anak anak InsyaAllah Lanun akan pakai Vios ni he3. Model mana mana pun takpalah, tapi bagi Lanun yang lama nyar design lagi ok. Nak jugak merasa kereta sedap, maklumlah sekarang ni Lanun pakai Honda jar beb. Honda Civic? Bukan lar.. Honda EX5 la wei ha3.

Pasal model Vios terbaru, makeover yang dieorang tukar terbatas pada pandangan depan dan belakang, roda dan kabin trim sedangkan dalaman tidak berubah.Di kuasakan oleh 1NZ-FE 1.5-liter dengan 108 bhp dan 141Nm berpasangan dengan peningkatan yang automatik keempat-kelajuan, Terdapat sedikit kenaikan berbanding harga keter lama, bermula daripada RM1, 100 untuk lebih RM2, 000 bergantung pada jenis kete. Bawah ni harga baru, yang OTR dengan insurans: (** Credits to paultan.org for the pics and info)
  • Vios TRD Sportivo RM92,000
  • Vios G RM87,300
  • Vios E RM81,500
  • Vios J (A) RM76,090
  • Vios J (M) RM71,990 
  • Mahal kan..?? pastu tukar ape sangat pun..


Jom usyar bawah lagi ada beberapa pic lagi.... Vios terbaru...





Vios TRD Sportivo RM92,000 (tak sesuai ngan jiwa aku, aku tak ganas...he3)

blakang dier.. memang smart..


Vioes Model E RM81,500


Vios G RM87,300


Vios J (Auto) RM76,090 / Vios J (Manual) RM71,990


Lanunsepet : nak tengok banyak lagi gambar?? n detail?? leh g ker blog paultan.org [KLIK SINI]

*Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

8 komen disini yer..:

saya_arief said...

kalo kumpul 10 sen 1 hari ley beli x..?

LaNuNsepet said...

boleh...kalu stat simpan dari sekarang,
71,990.00 bahagi 0.10sen = 719900
pastu bahagi 365hari = 1972 tahun... kemudian baru dapat beli.. ha3.. tak lama pun kan3??

gadis hawt said...

huhh smart gler vios nih... nnt birthday ko yg ke45, aku belikan ko satu.. jgn risau~

chekZu said...

sportivo tu chantek n canggih!! nak beli tp xminat...nk beli 4WD pny kete..hahaha..baru leh bawak ganas2, xyah jga sgt~ ehehe..

CoKLaT uNGu said...

wah3,... dia buat dah..,.. xpe.. beli.. jgn x beli.. leh la c.u tumpang yer..
chekzu: smoga impian jd knyataan.. hehe..

ana said...

x minat sgt jenis2 ni.. cam skema2 je..
hehehe,...

Anonymous said...

adoi.. xtdo lena pk knnyer...

Anonymous said...

agak2 brpa rm sebuln ye?