19 April 2010

3 Penterjemah Pelbagai Bahasa Online Yang Popular..... Kamus Online, Online Translator, Free Of Charge...

Salam..

Salam 1 akidah buat semua pembaca Lanunsepet. Kali ni Lanun akan sharekan satu tools yang Lanun biasa gunakan untuk terjemah atau translate perkataan dalam bahasa inggeris kepada bahasa melayu atau sebaliknya. Sepanjang pengetahuan Lanun, ada 2 website yang Lanun biasa gune untuk translation ayat dan perkataan. Korang boleh check key dawt dua website ni.


1. Google Translate http://translate.google.com/


Antara kelebihan yg ade kat google translate kite boleh dengar bagaimana perkataan atau ayat tu disebut. Tapi fungsi ni bukan untuk semua lar, hanya untuk sesetengah bahasa. Kalau perkataan tu boleh dipronounce, akan keluar satu ikon speaker di sebelah kiri ayat tu, just tekan n boleh dengar pronouncation yang betul.  

Selain copy and paste pada kotak translation tu, korang boleh jugak upload files/dokumen untuk di translatekan terus melalui google ni. Tapi biasa la kan, kalu dah ayat panjang sangat korang paste mula la pakcik google ni pening dan mula cakap merapu rapu he3.



Kelebihan Cit Cat ni Lanun tak berapa pasti, sebab tak nampak sangat apa kelebihanya. Cuma kalau korang rasa translation yang korang buat di google translate macam kurang ok, cuba try disini mungkin hasilnya lain dan lebih sesuai dan sedap bunyinya.

3. Stars21.com http://www.stars21.com/translator/

Website stars21.com ni sebenarnya gabungan kepada senarai translator yang Lanun gtau atas nun and ditambah satu lagi translator Transtar. Di stars21 korang leh dapat result untuk Google Translate, Cit Cat and Transtar. Usyar kat atas sebelah kiri untuk pilih hasil carian korang .




Ketepatan

Isu ketepatan ni Lanun boleh lar Lanun bagi dalam 80 percent tepat. Bila ayat panjang kita bagi mudah maksud lari dan ada ayat tak di translate. Kalau perkataan takperla jugak, ni ayat kadang sampai satu perenggan orang nak translate, pening si google.Pakcik CitCat dan Pakcik Google pasti sekarang ngah berusaha perbaiki lagi translation. 

*Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

22 komen disini yer..:

Kami said...

Nice... baru tahu kat google pun boleh translate gak.. best giler...
Cuba jawab soalan kat my blog... kalau pandai.

pandai tak?

LaNuNsepet said...

he3.. lame dah.. kongsi info ni dengan yg lain k.
ok jap g lanun jawab.

sarah shafie said...

ley try lpas ni..info yg bgus lanun..study2..

nursarah said...

saya guna google translate. ekekeke

Anonymous said...

This post is genuinely a fastidious one it helps new the
web users, who are wishing for blogging.
My blog post FinderHostel.com

Anonymous said...

Excellent beat ! I wish to apprentice whilst you amend your web site, how can i subscribe for a blog site?

The account helped me a applicable deal. I have been tiny
bit familiar of this your broadcast offered shiny transparent idea
Visit my web site ... cheap dr. dre pro headphones online

Anonymous said...

We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your website offered us with valuable information to work on.
You have done an impressive job and our whole community
will be grateful to you.
Feel free to visit my website ; the free chat

Anonymous said...

Malaysia & Singapore & brunei best on-line blogshop for
wholesale & supply korean add-ons, earrings, earstuds, locket,
rings, hair, bangle & bracelet add-ons. Promotion 35 % wholesale markdown. Ship Worldwide
Feel free to visit my page : locksmith salt lake city ut

Anonymous said...

Malaysia & Singapore & brunei ideal online blogshop for wholesale &
quantity korean add-ons, accessories, earstuds, locket, rings,
trinket, hair & bangle accessories. Deal 35 % wholesale discount. Ship Worldwide
Also see my page - locksmith salt lake city

Anonymous said...

I like the helpful information you provide in your articles.

I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite certain I will
learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!
Also see my webpage - click the following article

Anonymous said...

You can certainly see your enthusiasm within the work you write.
The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how
they believe. Always follow your heart.

my web page - gracie st sugustine

Anonymous said...

I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very easy on the eyes
which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often.
Did you hire out a designer to create your theme?

Exceptional work!

Also visit my website ... taobao agent

Anonymous said...

Very soon this web site will be famous among all blogging and site-building viewers, due to it's good articles

Also visit my blog post :: taobao agent

Anonymous said...

You have made some decent points there. I looked on the web for additional information
about the issue and found most people will go along with your
views on this site.

Here is my web-site iklan gratis

Anonymous said...

You really make it seem so easy with your presentation but
I find this topic to be actually something that I think I would never understand.

It seems too complex and extremely broad for me.
I am looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!

Feel free to visit my webpage - lose weight with HCG

Anonymous said...

These are in fact enormous ideas in about blogging. You have touched some pleasant points here.
Any way keep up wrinting.

my blog post; Spazio-kovan

Anonymous said...

Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up plus
the rest of the website is really good.

Here is my webpage Spazio Kovan

Anonymous said...

Very good blog you have here but I was curious if you knew of any community forums that cover the same topics discussed here?
I'd really like to be a part of community where I can get feed-back from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

Also visit my weblog www.sexyhotgirlz.com

Anonymous said...

Wow, wonderful blog structure! How long have you ever been blogging
for? you make running a blog look easy. The entire glance of your web site is wonderful, as
neatly as the content material!

my web site: babesflick.com

finestglasses said...

Therefore, many night clubs have begun using polycarbonate glasses to serve drinks to customers.

sherry jiang said...

shop online for thousands of Taps, Kitchen Taps, Bathroom Taps, Sinks and Plumbing Fixtures at Plumpinguk.co.uk, sinks, bathroom, kitchen and shower fixtures. FREE SHIPPING on most items. Same day shipping on in stock items.

sherry jiang said...

shop online for thousands of Taps, Kitchen Taps, Bathroom Taps, Sinks and Plumbing Fixtures at Plumpinguk.co.uk, sinks, bathroom, kitchen and shower fixtures. FREE SHIPPING on most items. Same day shipping on in stock items