22 April 2010

Pada Semua Blogger... Mari Mari.. Lanun Nak Tanya ni... Betul Ke?

Salam..

Thanx :-) datang singgah melanun hari ni, Lanun nak tanya sket pada korang semua yang ngah baca artikel ni, Betul ker blog lanunsepet ni LAMBAT nak loading? Ada betui ka? Sebab hari ni Lanun dpt mesej kat chatbox dari Snow white kawan blog Lanun, die kate

"eh2...nape ek blog koberat sngat nk loding.. berat ngan harta karun tak...heheh".

Betul ke kawan kawan blog ni slow loading nyer? Harap korang leh bagi feedback kat ruang komen, jadi Lanun leh lar buat ape ape yang patut untuk baiki kelemahan Lanun. Thanx to kawan Lanun Snow white and korang semua sebab selalu datang melanun kat sini :-). 

aku tak kate pown...en kura2 oi...



*Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

19 komen disini yer..:

Azrul Hisham said...

aku bukak ok je...maybe line internet tempat dia slow kot..hehe

LaNuNsepet said...

he3... ok ek..alhamdulillah,
cun bro.. tq 4 quick reply..tq

sarah shafie said...

kt tmpat aku ok je..kat lab ok, kat umh pun ok sajo..

LaNuNsepet said...

owh ok ek :-) tq2..ser.
lega eden mendongarnyoo..

BaDBoYs said...

nape la ko ambik kisah sangat, dia tu nak melawak dng ko je.....heheh..line kat pejabat dia tu selalu slow..huhuhu

rizal jabai said...

ok sajokk..x berat pon...lau berat blog ni kne diet ckit..haha

LaNuNsepet said...

ha3.. mane tau kan mmg slow.. baru2 ni aku ade tukar pic.. buh yg berat sket file dier,
yg mgkn wat blog lambat loading nyer.. so kalu ok, :-) no hal.

aku perasan snow white tu geng bad boy..he3.
bad girl la yer..

snow white said...

laa...ko jng la terasa.. maybe kot internet kat ofis aku nie slow...hehehe
nanti aku try buka kat rumah aku pulak... sory ek..

LaNuNsepet said...

he3.. tak terase pun, its ok :-) mcm aku ckp kat atas.. mane tau mmg betol slow. sebab aritu aku ade tukar header n bberapa pic yg berat. tq singgah..ko pun jgn igt aku marah lak ek..he3

tiKa_AkiTa said...

ok jer.. kju dr blog sy nuh

CoKLaT uNGu said...

Smua pembaca lanun: sebenarrnya lanun cuma risau takut memang berat jer blog beliau ni haa.. hehe.. die xnak keciiwakan peminat2 blog ni..
tol x lanun?? heheeh =)
Lanun: kura2 tu klako la.. kreatif lanun membina dialog tersebut..kekeke

CoKLaT uNGu said...

lupe nak bg pendapat..hehe
kat my tmpat ni pun ok je loadingnyer.. =D
snow white: jgn amik ati.. lanun bukan nak "mengadu" (haha), die cuma amik berat kepuasan pelanggan, jadi, ur comment tu dijadikan bukti jer.. dun worry..
sekiannn

Alynn Notnot said...

oke je ;)

LaNuNsepet said...

to coklatungu : he3.. coktlatungu is the best ;-), mmg betul tu coklatungu.. sebab kalu slow nanti org pun malas nak tgu, inikan pulak nak baca, penat lanun membebel2 dalam blog ni nanti. tq 4 support me he3..

pokcik kura2 tu ek.. he3 tq2..:-) itulah isi hati kura kura tu bila lanun amik pic dier yang sedang melintas jalan untuk ke perlumbaan melawan pok arnab.

kat sane ok ek :-) maksudnya semuanya ok lah ni, so blog lanunsepet pass the test lah. he3. kepuasan pelanggan gitu.. heheh. snowwhite,betul2 lanun tak marah pun.. :-) just nak jadi bahan bukti jer, bukan menyalahkan.

sekiann... :-) bsd

CoKLaT uNGu said...

=) dsb
always support u md

Hasmadi said...

ok je...steady...

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

ok gak

Ieda Al-Habsyi said...

vavava, tak verat lah, laju je & senang, background mantap tulisan cantik, wah..over pulak aku mengomen, hahaha!! ok bro, jgn riso, tak berat pon sebab kalo akak bukak 10 tab ngan blog org lain, blog ko yg paling cepat loading.

nuriz said...

ok jek..tak brt pun