30 April 2010

1 Mei Hari Hargai Pekerja..... Adakah Korang Blogger Dan Juga Pekerja Yang Berhemah ??

selamat hari pekerja....Blogger ade cuti ka?
Salam..
1 Mei ni semua yang bekerja akan dapat public holiday sempena Hari Pekerja, semua akan cuti, pakcik makcik kakak abang yang bekerja semua cuti. Ada yang tak cuti ker? mesti ada punyer, ayahanda Lanun dari dulu kerja takdak cuti pun hari pekerja nih sebab dia cuti ikut suka hati dier he3. Selalunya, Government and kebanyakan kompeni swasta mesti kasi cuti untuk korang bercuti kan. Tapi kali ni 1 Mei jatuh hari Sabtu, so memang dah cuti lar kan.

Ramai ker Blogger yang merangkap Pekerja ek? Mesti ade kan, sebab ada Lanun perasan sesetengah tu blogwalking dari ofis dieorg. So sempena menyambut hari pekerja nanti Lanun ada sket soalan untuk korang tenung n renung. Jawab dalam hati pun takper he3 :-p

1. Macam mana kerja korang sekarang, suka tak?
2. Braper kali korang balik lewat siapkan kerja?
3. Selalu tak kena marah ngan boss?
4. Blogging waktu kerja/kat ofis? atau balik kerja baru blogging?
5. Brape kali ngulau dah? he3
6. Puas hati tak kerja sekarang?
7. Adakah kerja sekarang ni memang cita cita korang?
8. Kerja and family? mana korang lebih teruja?
Blog Widget by LinkWithin

4 komen disini yer..:

RaMa2UnGU said...

1. Macam mana kerja korang sekarang, suka tak?
***Boleh la..

2. Braper kali korang balik lewat siapkan kerja?
***Banyaaaa kaliii

3. Selalu tak kena marah ngan boss?
***Bleh kata agak selalu la..

4. Blogging waktu kerja/kat ofis? atau balik kerja baru blogging?
***waktu keja bila takda keja..Heheheh

5. Brape kali ngulau dah? he3
***Agak banyak gak la..

6. Puas hati tak kerja sekarang?
***TAk berapa lagii..

7. Adakah kerja sekarang ni memang cita cita korang?
***Tidak..

8. Kerja and family? mana korang lebih teruja?
***KERJA..buat masa skarang sbb msih takda family sndri..hehehe

RaMa2UnGU said...

meway, slamat har pekerja untuk incik lanun jugak....bawak2 la bercuti untuk melanun yerk.hehehe

nurafizza said...

nak jawab juge la incik lanun..

1. Macam mana kerja korang sekarang, suka tak?
ntah la..nak cari je keje len..huhuhu

2. Braper kali korang balik lewat siapkan kerja?
byk kali jgk la...

3. Selalu tak kena marah ngan boss?
keje baru ni xpenah lagi...

4. Blogging waktu kerja/kat ofis? atau balik kerja baru blogging?
mase kerja & balik kerja..

5. Brape kali ngulau dah? he3
tiap hari kalau keje xde langung..

6. Puas hati tak kerja sekarang?
xpuas hati lagi..

7. Adakah kerja sekarang ni memang cita cita korang?
tidak langsung..

8. Kerja and family? mana korang lebih teruja?
of course my family...mama & my sis

huhu..

DaHLia said...

1. Macam mana kerja korang sekarang, suka tak?
- sangat suka!!!



2. Braper kali korang balik lewat siapkan kerja?
- xterkira... setiap minggu mesti ada lewat drpd biasa..



3. Selalu tak kena marah ngan boss?
- marah xpernah lagi :) kena marah balik kut..


4. Blogging waktu kerja/kat ofis? atau balik kerja baru blogging?
- dedua hantam selagi ada ruang dan masa


5. Brape kali ngulau dah? he3
- tak terkira banyaknya...janji keje siap :)


6. Puas hati tak kerja sekarang?
- puas hati.. :)


7. Adakah kerja sekarang ni memang cita cita korang?
- tak pernah sangka akan jd apa yang jadi sekrang


8. Kerja and family? mana korang lebih teruja?
- Of cos family comes first :)