12 April 2010

Gambar Curi : Aksi Aksi Candid Yang Dirakam Lensa Lanun...

Salam...

Tadi Lanun selongkar balik folder gambar yang Lanun transfer dari Hp Sony Ericson W890i. Macam macam gambar ada dalam folder tu. Nak delete pun sayang tau, gambar-gambar dari situasi, event dan aksi yang tak boleh nak ulang semula, hanya lensa kamera saja mampu merakamnya.. chewah.

Semester ni nak habis dah, pasni semua akan jadi kenangan, kenangan zaman stadi. Hari ni Lanun akan sharekan beberapa gambar candid yg Lanun amik secara curi-curi masa semester lepas. Buh sket dulu yang lain hari lain he3. Ok jom layan sama sama.

Gambar ni Lanun amik masa nak kena saman ngan safety guard utem, kes amik jalan shortcut lawan arus.. he3.. Nasib baik just kena warning jer. Nak cepat punya pasal.
Bawah ade lagi...



En khairudin pensyarah bagi subjek robotik industri bagi semester 1 tahun ke 4. En Khai memang sempoi and sporting, bile tau kami ade test lepas kelas dier dier just make kelas dier simple atas alasan tak nak pressure kiteorg.

tu die ngah mengaja, x igt la pulak sebab per la dier wat 1 gtu, tapi memang kompem bukan 1 malaysia lah kan. ha3.. mungkin 1 akidah he3

En hazli rafis, lepasan master dari german, super senior kiterorg, best student utem. Dier mmg brilliant, n pakar dalam subjek Pemacu Elektrik, bab motor motor ni DC, AC, shunt n bla3. oops, bukan modified motor macam mat rempit tu k.

En Jawahir lecturer mase Kokurikulum Fiqh Muamalat, banyak cerite pengalaman bisnes dier, untung, rugi, kena tipu, dubai n macam2 lagi. Sampai leh hafal dah fakta fakta citer dier, sebab dier selalu ulang citer same.. he3. Ape pun beliau ni sama belajar dengan husam musa dulu, n pemimpn politik yang ada sekarang masa di zaman study dia dulu.

Asalnya seorang cikgu, gambar ni kami dok bincang ngan dia pasal bisnes lepas kelas. Otak beliau memang laju dalam hal hal business, kalau nak cari peluang berniaga leh kontek beliau.. he3.

En sadiqin, sem ni pun dier ajar kiteorg... orangnya sporting, n treat kami macam engineer. Suka orang cakap english dgn dier, n minat giler dengan bola n kereta savvy merahnyer, main bola. Dier tak suke M.U same gak mcm Lanun. ha3.

ni aksi beliau lah, agak agaknya dier kate ape la masa ni.. "keluar kau halimah jongang!!"

* Back To Halaman Utama *

Blog Widget by LinkWithin

4 komen disini yer..:

sarah shafie said...

ahaha..lawak tgk muka lecturer2..ehhehe..en sadiqin tu..weit, ko tkde keje lain ek??ambik gmbr org je..nnti cndid gmbr aku pulak...ahahha..

DALILA MISMAN said...

safety guard Utem tu nama die Jalil lar..ish2..aku pun ada sejarah hitam dengan dia..

CoKLaT uNGu said...

hehehe..enyempat jer lanun ni yerr.. thanx 4 sharing.. best ~_*

LaNuNsepet said...

he3.. sempat punyer.. pakar2.. ;-)