20 April 2010

Technopreneurship.... Why Go Global ?? Malas nyar nak study...

Salam..

Jumaat ni paper final exam Technopreneurship. Em..masih tak study lagi,dalam malas tu ada lar sket2 he3. Nota ada jar sebelah ni tapi mood nak start study takda lagi nampak kelibatnya. Jadi Lanun amik keputusan update blog lah. Nak citer pasal subjek yang Lanun amik Technopreneurship ni. Korang tau tak aper technopreneur ni? entrepreneurship is the practice of consistently converting good ideas into profitable commercial. ventures. jadi technopreneurship adalah menggunakan teknologi sebagai satu asas dan kaedah untuk membuat sesuatu yang bernilai komersil.

Ok lar.. takleh jadi ni.. yang lain semua study.. kang jauh lak Lanun tertinggal.

Why "Blogging" he3
Blog Widget by LinkWithin

10 komen disini yer..:

sarah shafie said...

best pe subjek ni..hahha...jwb je bhasa mlayu..sng skit kot..

eQuRlz said...

study leklok yer lanun :) wish u luck :)

darkbatman said...

enterpreneur ship ne bgs.. salah satu jaminan mase depan klau kene pd cara..

BaDBoYs said...

Ko ni....baik ko tutup je laptop tu kalau tak lagi malas ko nak study......huhu

DALILA MISMAN said...

baik berblogging je..ngeh ngeh

Uda said...

jgn mls study.. nanti tak leh jawab..apa2 pun buat yg terbaik yer..

M a W a D D a H said...

suka subjek nie..wahahaha

LaNuNsepet said...

hu3.. malas.. mlm td lanun stadi jap tertido.. stadi jap tertido.. stadi jap blogging.. he3

takper hari ni nak kosentret.. thanx u all...

CoKLaT uNGu said...

tol ke hari ni konsentret lanun?? ;-p

chekZu said...

hahah..xsuke subjek ni!!!!!!!!!!!!