01 April 2010

Rokok Ada Sel Darah Babi??

Salam...

Lanun melaporkan berita ni dari Lab ECADD, baru jar lepas present untuk INOTEK 2010 UTEM. Interview panel pertama dengan seorang Tutor dan kedua dengan Engineer Sivakumar. Panel keduf a betul betul menguji knowledge Lanun dalam projek PSM Lanun nie.

Kebetulan Eng. Siva ada knowledge yang banyak dalam projek-projek elktronik, sehingakan yang bertaraf dunia. Jadi tadi memang kene question gila-gila juger. Tapi Alhamdulillah dah setel, markah tawakal jelah.

Actually nak share berita kosmo online untuk hari ni :
KUALA LUMPUR - Seorang pakar akademik dari Australia semalam mendedahkan satu hasil kajian di Belanda baru-baru ini yang mendakwa menemui sel darah merah babi sebagai kandungan penyekat bahan kimia dalam puntung rokok. [berita_lanjut] 
Betul ker? Rokok Malaysia atau yg Luar Negara?



Blog Widget by LinkWithin

2 komen disini yer..:

hBz said...

khayalan je ni

LaNuNsepet said...

ha3... aku tau ko mesti perokok tegar.. tu lar.. aku harap benda ni tak betul..