02 August 2010

Konvokesyen UTEM ke 6 : Tahniah Buat Diri Aku..

Salam...
Alhamdulillah, Lanun akan grad 8hb ni sebagai graduan UTEM atas nama pemegang Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektronik Industri. Akhirnya tercapai gak hasrat Lanun nak ada degree, sejak kecik masa dekat skolah lagi Lanun dok berangan angan nak jadi macam abang and kakak Lanun masuk universiti. Rasa kejap semua nyer berlalu. Betul la hidup ni singkat... 

Jelas lagi dalam ingatan Lanun masa zaman sekolah Cikgu lanun cakap, "nanti dah besar ikut macam abg kamu, belajar tinggi tinggi ". Sekarang, Alhamdulillah.. Allah maha pemurah, Dialah yang memberi rezeki, kita yang merasa harus bersyukur.

So, di kesempatan ni Lanun dan Kawan kawan semua menjemput korang ang berdekatan dengan Ayer Keroh sudi sudilah singgah ke Majlis Konvokesyen Ke 6 Universiti Teknikal Malaysia Melaka pada 7 dan 8 Ogos nanti. Macam macam aktiviti ada dan jualan jugak serta boleh lepak lepak tengok view dan landskap terkini dekat UTEM. Series, memang lawa dan ala ala moden.

Bawah ni gambar beg jubah dan gambar jubah Lanun untuk hari konvo nanti. Tahniah pada semua graduan yang akan grad dan tahniah pada rakan sekelas Lanun 4 BENE, semoga berjaya dunia dan akhirat kalian semua.



Blog Widget by LinkWithin

18 komen disini yer..:

cik panadol said...

wah tahniah en. lanun...convo's day mmg hari yang paling best dalam hidup selain kawen hahaha...
enjoy urself k...

ibuintan said...

Tahniah Lanun, selamat berkonvo hari yang amat dinantikan..

LaNuNsepet said...

tq cik panadol..
tq kak :-)

a d r e y n i e e l i s y a said...

congratz!!
;)

rizal jabai said...

tahniah...rasa bangga dan rasa bersyukur :)

LaNuNsepet said...

tq geng :-)

AiDa AzRyN said...

Tahniah dude! :)

FarHa said...

tahniahh~~hehe sama la..sy pon berangan sgt nak pegg degree..sy agak lambat..sbb wat dip dulu...

insya-allah sethn dr sekrg sy juga akan ikut jejak kamu...

once again!! TAHNIAH~~

sarah shafie said...

rindu nk pkai jubah tu..next year insyaallah..

n@jwamz said...

uiyOoO....bestnyer!!!
congrate:)

~just passing thru~

LaNuNsepet said...

tq lagi skali semua :-)
korg lagi hebat ar nnt :-)

BezBuddy said...

dah grad eg...bestnye...congrats!

Nur said...

salam brother

tahniah dari aku utk lu semoga apa yang lu pelajari dapat dimanfaatkan
dan kala dah start keja jgn lupa pula berblog ya...

gd luck..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

tahniah ye lanun =)

LaNuNsepet said...

tq2 yer kwn2 semua
lanun doakan semua berjaya :-)

akira sendoh said...

tahniah2..eh..paper beg itu cantik la..ade lebih tak?? hehe

akira sendoh said...

erkk..beg jubah ker?? huhu..keciwa..

uNcLeJoE said...

tahniah... UJ lambat lak ucap.... semoga keberkatan diperolehi dari ilmu yang dipelajari...

UJ nak pesan mug UTEM.... buat koleksi .. tak ada ke?

:-)