18 August 2010

Salleh Gregor Samsa Jom Kita Pergi Lepak Minum2...

klik gambar ni untuk bukti..
pic credits: carigold forum

Salam...
Lanun baca artikel mengenai insan bernama Salleh Gregor Samsa ni lama dah. Tapi tak berkesempatan untuk update kat blog mengenainya. Sekarang Lanun tengok ramai dah blogger buat post mengutuk tindakan si mamat yang minat muzik underground serta juga seorang blogger ( 2 blog tapi dier dah close kan sejak isu ni).
Geng geng dier juga rajin mian basikal, geng basikal he3.

Apa dia buat? Dia telah menghina ibadah puasa, hina orang berpuasa, hina Islam. Kawan kawannya yang lain pun turut bagi sokongan dan seperti gembira pulak dengan pendirian dieorang. Lanun rasa dieorang ni tak paham lar, ada salah paham sket dengan Islam.

Lanun paham semua orang benci dan marah dengan dia, Lanun harap jugak ada orang yang pergi jumpa dan tegur dan betulkan apa yang dia salah paham tu. Bawak dia balik pada fitrah semulajadi seorang manusia yang bergelar muslim. Kalau orang macam dia ni, kita kutuk, kita keji lagi la dier melenting.

To Salleh Gregor : Bro, jom la kita pergi minum sembang sembang layan teh tarik n roti 0 kat kedai mamak. Pastu kita leh kita citer sket, sebab ko dah salah paham dengan Islam ni bai.. Aku ada member, kite leh citer n jawab apa yang ko tak puas hati.
Blog Widget by LinkWithin

3 komen disini yer..:

M a W a D D a H said...

sedih dengan isu ni..harap budak tu diperbetulkan balik dengan apa yg die xpaham...

Nur said...

salam mr lanun
baguslah tuh kau ajak dia lepak minum pekena roti canai kosong dgn teh tarik..

tanyalah kat dia apa yg dia x puas hati dgn Islam..

Cara dia ckp pun dah mcm org hilang pedoman..

org begini memang kena slo talk.. mcm Rasulullah selalu lakukan..

gd luck

Yuni Aisyah said...

dak nie mmg zero berkenaan agama..kne basuh otak dan hati dia nie kasi bersih...