11 August 2010

Ni Dia Juadah Berbuka 1 Ramadhan

Salam...
Alahmduilillah selesai lah sudah Puasa Ramadhan yang hari yang pertama untuk tahun nih. Mesti semua puas hati dengan juadah berbuka tadi kan? Kalau tak puas hati, tarik balik.. bersyukurlah dengan apa yang ada. Hari ni itu sajalah rezeki kita.


Untuk hari ni Lanun berbuka dengan Nasi putih + Telur Dadar + Ayam Goreng, yap itu saja dan untuk pembasah tekak Lanun amik Radix yang dibancuh sendiri he3. Radix ni kalu time berbuka memang masyuk dan melancarkan semua makanan makanan yang berlumba lumba masuk dalam perut kih3.

Ok tu aje untuk post sempena waktu berbuka nih. Korang nanti share kan jugak yer apa yang korang makan tadi untuk berbuka?

p/s : telur dadar memang fevret, n padan dengan apa saje juadah kan?
p/s : rindu nak berbuka dengan keluarga kat kampong..hu3
Blog Widget by LinkWithin

7 komen disini yer..:

Kancilbiru said...

alhamdulillah...rezeki Allah...tu kunci tu nak makan sekali ke? ekekeke

LaNuNsepet said...

he2.. kunci tu wat pencuci mulut

HayatRaihan said...

ok la tu :) jgn buka byk sgt..nnt nk tarawih berat perut tu ..

Kazaztan Team said...

simple dan ekonomikkk...

Q said...

lauk org bujang. huhuh

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

alhamdulillah dpt gak mkn... hehehe
slmt berpuasa utk lanun moga beroleh keberkatan sentiasa =)

sarah shafie said...

aku mkn nasi putih dgn smbal kentang n telor..pun sedap.. air kosong je..