15 August 2010

Permohonan Kemasukan Pelajar Baru UiTM Sesi Disember 2010

Permohonan Kemasukan Pelajar Baru Universiti Teknologi Mara Bagi Program Sepenuh Masa Pra Diploma, Asasi, Diploma, Ijazah Sarjana Muda, Serta Program Profesional (Sepenuh Masa / Separuh Masa) Sesi Disember 2010 Dibuka Mulai 16 Ogos 2010 Jam 12 Tengah Hari

Lamanweb Permohonanhttp://online.uitm.edu.my/
Tarikh Mula Dibuka : 16 Ogos 2010 (12.00 tgh hari)
Tarikh Tutup : 19 September 2010
Kursus ditawarkan :
  • Pra diploma
  • Diploma
  • Asasi
  • Ijazah sarjana Muda
  • Professional (fulltime/part time)
InsyaAllah, Lanun akan update untuk yang berminat Sekian..
Blog Widget by LinkWithin

12 komen disini yer..:

Fikri Fadzil said...

Kalau apply yang ini, rasanya bila boleh start pengajian? :O

LaNuNsepet said...

start balajar disember la en fikri.
kemasukan disember kan :-)

Fikri Fadzil said...

Hahaha of courselah kan. =.='

Ermm, so berapa lama ek application nih dibuka?

And adakah semua course boleh apply untuk 2nd intake nih?

LaNuNsepet said...

berkaitan tu lanun kurang pasti..
lanun ade juga carik carik tapi tak jumpa info yer..

maaf ek :-)

fikri leh tanya UITM sendiri di +603-55442000

nnt kalu Lanun ada info lanun akan sharekan.

LaNuNsepet said...

tarikh tutup : 19 SEPTEMBER 2010
kursus ditawarkan :
- Pra diploma
- Diploma
- Asasi
- Ijazah sarjana Muda
- Professional

Anonymous said...

x boleh bukak pon laman web yg lanun bg 2..nape ye...tlonggggg

LaNuNsepet said...

boleh jer lanun buka..

mgkn masa ko buka server busy, atau ngah down.. cuba lg k.

fyza nureza said...

ley x apply pra dip n dip dua2 skali?? kmfius la..

LaNuNsepet said...

to fyza :

better tny pejabat :-)
lanun pun kurg maklumat.

maaf yer wak.

Anonymous said...

bile blh semak layak ke tak msuk uitm??

cie said...

kalau dah TERapply pra-diploma n nak apply diploma mcm mana ?? blh??

cie said...

kalau dah TERapply pra-diploma n nak apply diploma mcm mana ?? blh??