12 May 2010

8 Mei, Lanunsepet Cipta Sejarah Dalam Dunia Blog... Maksud Aku Dunia Blog Aku jer.. he3

Salam..
Lanunsepet telah mencipta sejarah dalam dunia blog! Caya tak?. Dunia blog Lanunsepet jer lar, bukan dunia blog Semalaya k. Kalu level Semalaya tu Lanun kire sepopular ngan JustKhai ha3 (dalam mimpi pun tak layak), dah la warna blog ni lebih kurang sama dengan JustKhai he3 (perasan tak?) nampak sangat Lanun terikut terikut dengan dier.

Actually memang pun, idola dalam dunia blog ni confirm lah si JustKhai yang hebat. Cuma Khai die blogging.. lanun tak blogging.. just "Melanun" je heheh. Lanun suka betul dengan istilah Melanun nih, memang masyuk betul dengan blog si Lanun sepet yang berusia hampir 10 bulan (muda lagi...)

Alhamdulillah Lanun masih lagi terus ngan hobi blogging nih. Kira ni hobi ni sihat dari buat benda lain kan?. Dulu Lanun suka main game, tak dapat ape2 pun. Tapi dengan blog Lanun boleh bagi sesuatu yang berguna kat orang lain contohnya maklumat pasal tempat sambung belajar, IPTA, info info, nasihat, tazkirah dan lain lain.

keyword yg meletup masa 8 mei hari pengumuman permohonan politeknik

Yang buat Lanun kecoh dan bangga ni pasal 8 Mei baru baru ni, Lanun catat sejarah dalam blogging first time dapat unik hampir cecah 1000visitor. Ni semua gara gara keyword info dan keputusan politeknik. satu kebanggaan dan satu suntikan semangat pada Lanun untuk sediakan lagi berbagai info untuk semua orang kat luar sana.

hampir seribu... beza dengan hari sebelum2 yang hanya 100++

Dengan keyword universal dan umum macam ni Lanun dah takyah risau masa balik kampung hari tu. Tak perlu buat blogwalking tp unik trafik masih 100++. Kesimpulanya keyword kene uptodate dan sesuatu yang popular atau evergreen. Satu lagi Lanun ingatkan jadikan Blog kita ruang untuk bantu orang dengan sediakan maklumat atau info berguna, bukan hanya sekadar hobi kita bercoleteh pasal diri sendiri, jana duit dan perkara lain. (hidup Lanun tak brape gempak.. kalu tulis pasal life Lanun konfem sorang pun taknak masuk ha3 sebab tu tak tulis.. :-p )
Blog Widget by LinkWithin

5 komen disini yer..:

DALILA MISMAN said...

wow..hebat r ko lanun..tahniah2...

next time kita pergi tengok muvie ok,banyak masa lagi, mlm tadi bagi r chance aku tgk movie ngan che Bob..hehe

LaNuNsepet said...

he3.. ape hebatnyer.. tu 1st time dapat.. kalu tiap2 hari.. aku mmg buh ads innity.. lagi kaye.. he3.

oh nape aku mata duitan..

sarah shafie said...

wow..thniah..glemer dh ko..

RaMa2UnGU said...

waaaweee....manyaaaak tu 1000++..tahniah..
good info psl poli n lain2 tu..
lainkali cuba la pulak siarkan pasal tawaran kursus pjj dari mana2 u..dlm plan nak smbung study tapi tak tau nk g mn lagi:)

Chaon Cornerz said...

tahniah.. pandai betol cari keywords..